Delffiini-ryhmä

Delffiini-uimakoulun tavoitteet:


Delffiini-uimakoulun tarkoitus syventää uimataitoa ja uskaltautua irroittamaan välineistä ja altaan reunasta. Tavoitteena on hahmottaa uintiasentoa ja hallita omaa kehoaan vedessä. Uinti lähtee kehittymään potkujen ja käsivetojen avulla yhdessä muiden kanssa.

Ensikertalaisille suositellaan ensin Kirppu-uimakoulua varmistuksen vuoksi, että perusasiat luonnistuvat. Ikä ei ratkaise ryhmää, ainoastaan vaaditut taidot, kuitenkin suositeltava ikä Delffiineissä on noin 6-8 vuotta. Uimakoulun päätteeksi uimarit saavat todistuksen, missä suositellaan seuraavaa ryhmää.

Uimakoulut pidetään Vesi-Jatulissa kahdenviikon jaosoissa maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä perjantaisin. Vanhemmat tuovat lapsensa uimahallille hieman ennen uimakoulun alkua, ilmoittavat lapsen saapuneeksi nimenhuudossa ja huolehtivat lapsen pukuhuoneesta altaalle ja pois. Yli 7-vuotiaiden tulee mennä oman sukupuolensa mukaiseen pukuhuoneeseen.

Kevään 2024 jakso 1

uintipäivät:


Kevään 2024 jakso 2

uintipäivät:

13.5. , 15.5. , 16.5. , 17.5. sekä 20.5. , 22.5. , 23.5. , 24.5. 

Delffiini-uimakoulu:

Ilmoittautuminen Jatulin aulassa klo 17.15. Allasaika 17.30 - 18.00.

Uimakoulun kesto 60 min / kerta, oppilasmäärä 8-10 hlö / ryhmä

Hinnat:

85 € /8 kerran kurssi 

Hinnat sisältävät opetuksen ja vakuutuksen.


llmoittautuminen uimakouluun on sitova. Ryhmät tehdään aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset on tehtävä viimeistään viisi päivää ennen uimakoulun alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 40 € maksun.

Ryhmiin valituille ilmoitetaan erillisellä sähköpostilla noin viikkoa ennen uimakoulun alkua.


Ilmoittautuminen Delffiini-ryhmään myClub:n kautta.