Delffiini-ryhmä

Delffiini-uimakoulun tavoitteet:


Delffiini-uimakoulun tarkoitus syventää uimataitoa ja uskaltautua irroittamaan välineistä ja altaan reunasta. Tavoitteena on hahmottaa uintiasentoa ja hallita omaa kehoaan vedessä. Uinti lähtee kehittymään potkujen ja käsivetojen avulla yhdessä muiden kanssa.

Ensikertalaisille suositellaan ensin Kirppu-uimakoulua varmistuksen vuoksi, että perusasiat luonnistuvat. Ikä ei ratkaise ryhmää, ainoastaan vaaditut taidot, kuitenkin suositeltava ikä Delffiineissä on noin 6-8 vuotta. Uimakoulun päätteeksi uimarit saavat todistuksen, missä suositellaan seuraavaa ryhmää.

Uimakoulut pidetään Vesi-Jatulissa kahdenviikon jaosoissa maanantaista torstaihin. Nimenhuudon jälkeen lapset siirtyvät ryhmäpukuhuoneisiin, jossa vanhemmat auttavat lapsiaan. Yli 7-vuotiaiden tulee mennä oman sukupuolensa mukaiseen pukuhuoneeseen.

Syksyn 2023 jakso: TÄYNNÄ

13.11. - 16.11.2023 ja 20.11. - 23.11.2023

Delffiini-uimakoulu:

Ilmoittautuminen Jatulin aulassa klo 18.15. Allasaika 18.30 - 19.00.

Uimakoulun kesto 60 min / kerta, oppilasmäärä 8-10 hlö / ryhmä

Hinnat:

85 € /8 kerran kurssi 

Hinnat sisältävät opetuksen ja vakuutuksen.


llmoittautuminen uimakouluun on sitova. Ryhmät tehdään aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset on tehtävä viimeistään viisi päivää ennen uimakoulun alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 40 € maksun.

Ryhmiin valituille ilmoitetaan erillisellä sähköpostilla noin kahta viikkoa ennen uimakoulun alkua.


Ilmoittautuminen Delffiini-ryhmään myClub:n kautta.


https://haukiputaanheitto.myclub.fi/flow/courses/6314647