TriEl-jaoston jäseneksi


Triathlon- ja Elämysurheilujaosto (TriEl) tarjoaa jäsenilleen tuen monipuoliseen elämysurheiluun ja triathlonharrastukseen; myös kilpailemiseen jaoston kuuluessa Triathlonliittoon. Yhdessä voimme edesauttaa triathlonharrastuksen  tunnettuutta sekä mahdollistaa aktiivinen harrastustoiminta alueellamme. Kuten nimikin kertoo haluamme myös tukea ja innostaa jäseniämme omaehtoiseen, laaja-alaiseen elämysurheiluun jäseniemme intressien mukaan. 

TriEl-jaoston jäsenenä pääset mukaan mukavaan porukkaan. Jäsenistämme löytyy kaikenikäisiä liikkujia  jokainen omalla kuntotasollaan itseään haastaen. Joukostamme löytyy kilpailijoita, aktiiviharrastajia kuin peruskuntoilijoitakin; yhteistä kaikille on liikunnasta saatava ilo ja elämys, ja kaiken tämän jakaminen samanhenkisten liikkujien kesken.

TriEl-jaostolla on monenlaista toimintaa sauvakävelystä hiihtokouluun, cooper-testeistä polkujuoksuihin, lihaskuntoharjoittelusta sisäpyöräilyyn ja tietenkin myös triathlonin osalajien kehittäminen yhteisten uinti-, maantiepyöräily- ja juoksutreenien merkeissä. Jaosto käyttää treenien, yhteisharjoitusten ja kilpailuista tiedottamiseen Nimenhuuto-palvelua, sekä Whatsapp-ryhmää adhoc-kutsujen jakamiseen.

TriEl-jaosto tukee jäseniensä liikkumista monenlaisin tavoin; jaosto on järjestänyt ja järjestää  liikuntaleirejä 1-2/krt vuodessa, uintivalmennusta, avovesiuinteja, osalaji-viikonloppuja, kuntotestausta, yhteisiä kisareissuja, kisoja, duathlontreenejä, lihaskuntotreenejä, juoksu- ja hiihtokoulua,  teematapahtumia ja paljon muuta jäsenten toiveiden pohjalta.

Haluan mukaan - mitä siis teen?

Ensinnäkin 1) Haukiputaan Heiton jäseneksi ilmoittautuminen ja 2) seuran jäsenmaksun maksaminen on perusedellytys seuran ja jaoston toimintaan osallistumiselle. Tämän jälkeen 3) voit liittyä TriEl-jaostoon maksamalla jaoston kausimaksun ja 4) täyttämällä lomakkeen "TriEl-jaoston jäsenlomake 2024".

TriEl-jaoston kausimaksu on vuodelle 2024:

  • Aikuisilta 60€
  • Junioreilta alle 18-v. 30€
  • Syyskuussa aloittavilta loppukauden kausimaksuun saa 50% alennuksen

Kausimaksu suoritetaan TriEl-jaostolle tilinumerolle FI79 5740 7520 1303 36, Viite: 20585. 

Hyvä myös tietää: kaikki jäsenet täyttävät uuden jäsenlomakkeen jokaisen uuden toimintavuoden alussa kausimaksin maksamisen yhteydessä.


Haukiputaan Heitto kuuluu Suomen Triathlonliittoon. Liittyessäsi jaoston jäseneksi jaoston sihteeri ottaa sinuun yhteyttä liittyen Triathlonliiton käyttämään Suomisport-palveluun ja sen käyttöön. Haukiputaan Heiton TriEl-jaoston jäsenenä voit edustaa seuraamme Triathlonliiton alaisissa kilpailuissa ja mikäli olet myös hankkinut Triathlonliiton kilpailulisenssin (Suomisport) olet menestyessäsi oikeutettu mahdollisiin SM-mitaleihin. Kunto- tai muut triathlontapahtumat eivät vaadi lisenssiä. Huolehdi myös henkilökohtaisesta vakuutusturvastasi, erityisesti kilpaillessasi.

Sinulta kerättyjä tietoja ei luovuteta muille osapuolille ilman erillistä suostumusta. Jokaisella jaoston jäsenellä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, pyytää niihin korjauksia ja pyytää poistamaan hänestä tallennetut tiedot kokonaan. Vanhat tiedot poistetaan jokaisen kauden päätteeksi. 

Lisätietoja ja yhteydenotot jaoston sihteeri kari.myllymaki(at)haukiputaanheitto.fi.


Täytä alla oleva lomake liittyäksesi TriEl-jaostoon kaudelle 2024