Ajankohtaista

Tehtäviä avoinna voimistelujaostossa

Järjestelemme uudelleen voimistelujaoston tehtäviä, ja kokoamme ydintiimin hoitamaan joukkuevoimistelun lajikoordinaattorin, harrastevastaavan ja joukkuevoimisteluvastaavan tehtäviä.

Tehtävät ovat lähtökohtaisesti määrä- ja osa-aikaisia (keskimääräinen työskentelyaika n. 5-15(/20) tuntia viikossa) ja ne voidaan sopia kk-palkka- tai palkkiopohjaisiksi. Palkan ym. määräytymisessä lähtökohtana käytetään urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Tehtävien tarkempi sisältö voidaan neuvotella erikseen hakijan mielenkiinnon ja osaamisalueiden, sekä tiimin kokonaisuuden mukaisesti. Kaikissa tehtävissä toimitaan yhteistyössä säännöllisesti kokoontuvan jaoston kanssa. Aloitusaika tehtävissä voidaan sopia erikseen, toiveena kuitenkin aloitus 1.8.2024.

Lajikoordinaattorin tehtäviin kuuluu erityisesti huolehtia käytännön arjen sujuvuudesta ja valmennuksen olosuhteista 

Joukkuevoimisteluvastaavan vastuisiin kuuluu mm. valmentajien toiminnan koordinointi ja siinä avustaminen

Harrastevastaava huolehtii harrasteryhmien toiminnan sisällöistä

Tehtävistä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä viestillä seuraavaan osoitteeseen: voimistelu.pj@haukiputaanheitto.fi 3.7. mennessä; viesti toimii myös aloituksena keskusteluille ja nämä yhteydenotot jaetaan jaoston toimijoille jatkokäsittelyä varten. Yhteyttä ottaneille ilmoitetaan päätöksistä viimeistään 19.7.

HaHe Cupin nimiäänestys

HaHe Cupin uutta nimeä voit äänestää täällä

Voimisteluliitto on kannustanut seuroja etsimään cup-kisoille luovia nimiä. Tämän johdosta avasimme HaHe Cup:na tunnetulle kisalle nimikilpailun. Olemme koonneet vastaanotetut ehdotukset tähän äänestykseen. Omaa suosikkia voi käydä äänestämässä 24.5. klo 17 asti. Voittanut nimi julkistetaan kevätnäytöksessä 25.5. 
- Äänestyksen perusteella Cup-kisan nimenä säilyy toistaiseksi HaHe Cup - Perinteinen nimi oli tässä äänestyksessä tykätty :)

 

Kesäleirit 2024

Ilmoittautuminen kesäleireille 2024 täällä.

Leirin hinta on seuran jäsenille 60e ja muille osallistujille 75e.

OSALLISTUMME TÄLLÄ LEIRILLÄ HOPE RY:N KESÄKAMPANJAAN: lahjoita vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille kesänviettoa ja porukkaan kuulumista; tarjoamme 2 leiripaikkaa kummallakin leiriviikolla Hope:n perheille. 

 

Leiripäivät klo 9-15 Heiton talolla!

- ⁠Leiripäivään ei sisälly ruokailua, mutta Heiton talolla on jääkaappi ja mikro omia eväitä varten. Keskellä päivää evästauko.

- ⁠Ohjaajana Elina Puranen (luokanopettaja) ja voimistelun apuvalmentajia

- ⁠Leirillä liikutaan monipuolisesti leikkien ja eri lajien merkeissä. Leiripäivien sisällöt määräytyvät pitkälti leiriläisten toiveiden mukaan; aurinkoisina päivinä voidaan käydä lähirannassa uimassa ja sateella askarrellaan, piirrellään ja keksitään puuhaa sisätiloissa leiriläisten ikä huomioon ottaen.

Lasten ja nuorten fysiikkatunnit - ilmoittautuminen on nyt auki; Lisätty ryhmä torstai-iltapäivään!

5-11-vuotiaiden ryhmä (25.4. alkaen torstaisin klo 14:30-15:30 Jatulin painisalissa; ei treenejä 9.5. Helatorstaina)

Painopiste leikinomaisessa tekemisessä. Tunneilla on mukana ripauksia kehonpainolla toteutettavia voimaharjoittelun elementtejä jokaisella harjoituskerralla.

Ryhmään otetaan 10 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

12-17-vuotiaiden ryhmä (22.4. alkaen maanantaisin klo 14:30-15:30 Jatulin painisalissa)

Tämän kevään fysiikkatunneilla tutustutaan voimaharjoittelun perustekniikoihin ja pääpaino pidetään kehonpainoharjoitteissa ja kevyissä kuormissa. Ikätasolle sopiva harjoittelu varmistetaan varioimalla tekemistä kullekin lapselle ja nuorelle sopivaksi harjoitettavuuden mukaan.

Ryhmään otetaan 15 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

12-17-vuotiaiden ryhmä (25.4. alkaen torstaisin klo 16-17 Jatulin painisalissa; ei treenejä 9.5. Helatorstaina)

Tämän kevään fysiikkatunneilla tutustutaan voimaharjoittelun perustekniikoihin ja pääpaino pidetään kehonpainoharjoitteissa ja kevyissä kuormissa. Ikätasolle sopiva harjoittelu varmistetaan varioimalla tekemistä kullekin lapselle ja nuorelle sopivaksi harjoitettavuuden mukaan.

Ryhmään otetaan 15 harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 30 € + Haukiputaan Heiton jäsenmaksu* (ellei vuoden 2024 jäsenmaksu ole jo maksettu)

Ilmoittaudu nyt mukaan verkkosivujemme kautta!

* Jäsenmaksu maksetaan seuran verkkosivujen kautta. Jäsenyys mahdollistaa seuran ryhmiin (ks. lajien ryhmien hinnat verkkosivuilta) ja uinnin perhevuoroille osallistumisen 2024 loppuun asti.

TUL avoimet piirinmestaruuskilpailut 28.4.2024

Toivotamme kaikki tervetulleiksi seuraamaan joukkuevoimistelukisoja. Kisapaikalla on myös onnepyörä, yhteistyökumppaneidemme myyntipisteitä (Tikintaika ja 3D-tulosteita), sekä kahvio, josta saa vapun kunniaksi simaa ja munkkia. 

Tulossa lasten ja nuorten fysiikkatunnit eri lajien harrastajille oheistreeniksi tai omaksi liikuntaharrastukseksi! 

Aloitamme huhtikuussa 2024 liikuntataitoja ja hyvinvointia edistävät matalan kynnyksen liikuntatunnit 5-11 ja 12-17 -vuotiaille. Fysiikkatunnit sopivat ainoaksi liikuntaharrastukseksi koulupäivän jälkeen, tai oheistreeniksi eri lajien harrastajille. Tuntien sisältöä muokataan osallistujan iän mukaan niin, että treeneissä on mahdollista kehittää voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja muita ominaisuuksia omalla tasolla. 

Toivotamme tervetulleeksi kaikki monipuolisesta liikkumisesta kiinnostuneet!

Lisätietoa tulossa pian!!! 

Tuntien ohjaajana Sinikka Takalo (Terveystiet. maisteri; Liikunta- ja urheilulääketiede, terveysliikunta)

Vuoden Tähtiseura 2023

Heiton uinti- ja voimistelujaostot palkittiin Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa 26.1.2024 Olympiakomitean myöntämällä valtakunnallisella vuoden lasten ja nuorten Tähtiseura 2023 -palkinnolla.

Ryhmiin ilmoittautuminen keväälle 2024


Ilmoittautuminen aukeaa vuoden vaihteessa!

Harrasteryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-linkin kautta:

Hiput 3-4v, Haukipudas

Hileet 5-6v, Haukipudas

Hiutaleet 7-10v, Haukipudas

Helmet 7-12v, Haukipudas

Hohde 5-6v, Ii

Halla 8-12v, Ii

Adelite, aikuiset Haukipudas


Kilparyhmiin ilmoittautuminen tapahtuu olemalla yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan, jolta saatte myclub-linkin ilmoittautumista varten.


Muistattehan, että voimistelijoiden täytyy liittyä myös Heiton jäseniksi!