Alkeisuimakoulut

Alkeisuimakouluja ovat Kirput, Delffiinit ja Hauet


Kirppu-uimakoulun tarkoitus on luoda turvallinen ja leikkisä ilmapiiri vedessä ja voittaa vesipelko yhdessä ohjaajien ja kavereiden kanssa. Sukeltamista, kellumista ja liukumista opetellaan erilaisten leikkien avulla. Samalla harjoitellaan sosiaalisia taitoja sekä aloitetaan uimarin polku.

Delffiini-uimakoulun tarkoitus syventää uimataitoa ja uskaltautua irrottamaan välineistä ja altaan reunasta. Tavoitteena on hahmottaa uintiasentoa ja hallita omaa kehoaan vedessä. Uinti lähtee kehittymään potkujen ja käsivetojen avulla yhdessä muiden kanssa.

Hauki-ryhmä on tarkoitettu Delfiini uimakoulun käyneille uinnista kiinnostuneille, joilla on uimataito vähintään 20 m. Ryhmälle opetetaan alkeistekniikkaa rinta- vapaa- selkä- ja perhosuinnissa.

Kirpuissa ja Delfiineissä on kaksi vaihtoehtoa joko arkiuimakoulu tai viikonlopunuimakoulu. Haukiryhmä kokoontuu vain lauantaisin.

Lisää infoa löydät arkiuimakoulujen sivulta ja viikonlopun uimakoulujen sivulta.
 

llmoittautuminen uimakouluun on sitova. Ryhmät tehdään aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset on tehtävä viimeistään viisi päivää ennen uimakoulun alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 40 € maksun.

Ryhmiin valituille ilmoitetaan erillisellä sähköpostilla noin viikkoa ennen uimakoulun alkua.


Lisätietoja antaa Marleena Potila 040-591 5541 (päivisin klo 12.00-16.00)  alkeisuimakoulut(at)haukiputaanheitto.fi