Sulkapallo

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Katso uusi esittelyvideomme!


Martti ja Marttiina esittelevät Heiton sulkapallojaoston! Kuulemme myös kaikkien lajien erityisasiantuntijamme Elmon lyhyen haastattelun.

Sulkapalloa mukavassa seurassa

Sulkapallo on siitä hieno laji, että aloituskynnys on matala, vähänkin pelanneet saavat onnistumisia ja se soveltuu kaiken ikäisille.

Sulkapallon pariin löytävät monet myös muita lajeja monipuolisesti kokeilleet, kuten kuvissa oleville Tiialle ja Jesselle kävi (kuvat sivun alaosassa).

Tässä ryhmässä jokainen saa harrastaa oman mielensä mukaisesti. Haluat ehkä harrastaa omaksi iloksi ja kunnon ylläpitämiseksi tai sulkapallo voi olla juuri teidän perheelle sopiva yhteinen liikuntamuoto. Jos haluat kehittyä lajissa ja edetä kilpailulliseen toimintaan tulemme tukemaan sinua tavoitteisiisi pääsemisessä. Valmennusta tarjoamme sinulle halutessasi.

Meidän seurassa kokeneemmat pelaajat ohjaavat ja sparraavat sinua mielellään. Ryhmästämme löytyy osaavaa valmennusta ja käytämme jonkin verran myös ulkopuolista valmennusta lähinnä kilpailulliseen toimintaan osallistuville. Ryhmässä pelaaminen tapahtuu rennolla otteella huumoria unohtamatta. Porukkaan toivotaan monen tasoisia pelaajia, jotta jokaiselle löytyisi tasaväkinen vastustaja, tällöin pelaaminen on hauskinta. Tule siis kokeilemaan mukavaa kuntoilulajia!

Lisätietoja: Kari Laurila 040-8253177


Jesse Kosamo venyttää puolustuslyöntiin (Multimatchit 2022)
Tiia Laurilan clear-lyönti lähtee kovaa takakentältä (Multimatchit 2022)