Sulkapallo

Haukiputaan Multimatchit kevät 2022

Lauantaina 7.5.2022  pelattiin Haukiputaan Heiton mailapelijaoston sisäiset junioreiden Multimatchit sulkapallossa Länsituulen lukion salissa. Pelit olivat tasaväkisiä. Mailapelijaoston mestariksi ikäsarjassa 11-14v. tuli Otso Vahtola. Toiseksi sijoittui Sampo Rauma ja kolmanneksi Nooa Ruotsalainen. S-market Haukipudas lahjoitti osallistujille lauantai karkkipussit, joten jokaisella jäi hyvä maku peleistä. Näytösotteluna tapahtumassa nähtiin 15- vuotiaan Sisu Vahtolan ja 52-vuotiaan juniorivalmentajan Kari Laurilan sulkapallopeli, joka päättyi Laurilan todella niukkaan voittoon. Sisu Vahtola palkittiin Heiton parhaana juniori-ikäisenä pelaajana. Pöytätenniksessä Vahtolan veljekset kisailevat aktiivisesti ja menestyksekkäästi. 

 

 

Sulkapalloa mukavassa seurassa

Sulkapallo on siitä hieno laji, että aloituskynnys on matala, vähänkin pelanneet saavat onnistumisia ja se soveltuu kaiken ikäisille.

Sulkapallon pariin löytävät monet myös muita lajeja monipuolisesti kokeilleet, kuten kuvissa oleville Tiialle ja Jesselle kävi.

Tässä ryhmässä jokainen saa harrastaa oman mielensä mukaisesti. Haluat ehkä harrastaa omaksi iloksi ja kunnon ylläpitämiseksi tai sulkapallo voi olla juuri teidän perheelle sopiva yhteinen liikuntamuoto. Jos haluat kehittyä lajissa ja edetä kilpailulliseen toimintaan tulemme tukemaan sinua tavoitteisiisi pääsemisessä. Valmennusta tarjoamme sinulle halutessasi.

Meidän seurassa kokeneemmat pelaajat ohjaavat ja sparraavat sinua mielellään. Ryhmästämme löytyy osaavaa valmennusta ja käytämme jonkin verran myös ulkopuolista valmennusta lähinnä kilpailulliseen toimintaan osallistuville. Ryhmässä pelaaminen tapahtuu rennolla otteella huumoria unohtamatta. Porukkaan toivotaan monen tasoisia pelaajia, jotta jokaiselle löytyisi tasaväkinen vastustaja, tällöin pelaaminen on hauskinta. Tule siis kokeilemaan mukavaa kuntoilulajia!

 

Lisätietoja: Kari Laurila 040-8253177

 

Jesse Kosamo venyttää puolustuslyöntiin.
Tiia Laurilan clear-lyönti lähtee kovaa takakentältä.

 

 

Ilmoittautuminen mailapelijaostoon tapahtuu myClub:n kautta:

 

https://haukiputaanheitto.myclub.fi/flow/events/3433617