Harrasteryhmät


Kevään 2024 ryhmät ovat käynnissä! Ilmoittaudu mukaan ryhmien omien sivujen kautta

Harrasteryhmissä voi käydä kokeilemassa lajia 2 vkoa ennen sitoutumista ryhmään

Tarjoamme harrasteryhmiä lapsille ja aikuisille Haukiputaan ja Iin alueilla.

Tule kokeilemaan!


Voimistelukoulut ovat ryhmiä, joissa harjoitellaan voimistelun alkeita leikkien, mielikuvituksen ja musiikin avulla. Tavoitteena on kehittää motorisia perustaitoja, ryhmässä toimimista sekä löytää liikunnan ja voimistelun ilo joka jatkuisi aikuisiälle asti. 

Toimimme lapsilähtöisesti ja pyrimme ottamaan lasten toiveet huomioon vaikka toimimmekin aikuisten säännöillä. Tunneilla leikitään mm. eläimiä, kokeillaan erilaisia välineitä ja seikkailemme temppuradoilla. Voimistelukoulut antavat myös valmiuksia kilpajoukkueisiin siirtymiseen, etenkin vanhempien lasten ryhmissä. 


Mukaan tarvitaan joustavat vaatteet, vesipullo, tossut halutessaan. Hiukset olisi syytä laittaa kiinni sekä korut jättää kotiin!


Lue Voimistelukouluista lisää Voimisteluliiton sivuilta


Aikuisten ryhmissä pidetään yllä liikkuvuutta, tasapainoa, ja lihaskuntoa, ja haastetaan hieman ajatteluakin voimisteluohjelman teon myötä. Ryhmissä ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa, vaan mukaan pääsee matalalla kynnyksellä. Ryhmissä pääsee halutessa myös esiintymään ja kisaamaan, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Päälle mukavat vaatteet, ja mukaan vesipullo; pitkät hiukset kiinni