Suunnistusta 1970 ja -80 luvuilla

Kesällä 1976 aloitimme suunnistuksen. Esko Tienhaara oli yksi opastajista. Katraassa mukana vasemmalta Jussi-Pekka Hanhela, Maarit Kurkela, Jukka Pohjonen, Risto Kurkela, Jari Tienhaara, pari piilossa olevaa ja Riitta Karjalaisen auto.

Palaveria pitävät Anne Kuoppala, Katri Ukkola, Sirpa Uitto, selin olevista pienempi on Hanna-Kaisa Hanhela ja toinen toistaiseksi tuntematon. Kesä 1976.

Kimmo Uitto, Jukka Tienhaara, Maarit Kurkela ja Risto Kurkela.
Pm-viestisuunnistusporukkaa Illinsaaressa 1978. Saavutukset: 4 mestaruutta, 2 hopeaa, 1 pronssi ja 1 keskeyttänyt joukkue. Henkilöt, alarivi vas. Marjo Autio, Sanna Sutela, Pia Alatalo, John Alatalo, Saila Alatalo ja Terhi Karjalainen, keskirivi Tapani Timonen, Jukka Tienhaara, Jussi-Pekka Hanhela, Merja Alatalo, Hanna-Kaisa Hanhela, ylärivi Mauno Hanhela, Jarmo Savilaakso, Helena Ukkola, Markku Ukkola, Pekka Ukkola, Pentti Alatalo ja Maarit Kurkela.
Vajaat 30 vuotta sitten lihavuus ei vaivannut nuorukaisia. Jake ja Tapsa Kuusamon kaksipäiväisillä. Uimassa on käyty, mutta teltta on vielä pystyttämättä.
Olhavassa 1981 olivat Kalevan rastiviestit. Etualalla ohjeita lukevat Mirja Pikkarainen, Helena ja Pekka Ukkola, seisomassa ovat Jaakko Seppälä ja huoltaja Ville Pikkarainen. Sinipuseroinen istuja on Oulujoen Kiekon Raimo Lehtinen.
Numeroitten jako Olhavassa 1981. Henkilöitä: Mirja Pikkarainen, Jukka Tienhaara, Jaakko Seppälä, Heikki Karppinen, Jari Tienhaara, Mauno Hanhela, Sari Pikkarainen, Jussi-Pekka Hanhela, Pekka Ukkola, Jari Lehtosaari, Mika Arolaakso ja Liisa Tienhaaran pää kuvan alareunassa.
Jukola Rajamäellä 1981. Maarit Venlojen viestin aloitusosuuden jälkeen. Silloin oli tosi märkää.

Harjoituksissa Tapio Pussinen, Jouko Savilaakso ja Keijo Tiri.
Kalevan rastiviestit Kuusamossa 1982. Jussi-Pekka ensimmäisen osuuden jälkeen.
Pm-viestisuunnistukset Vaalassa 1982. Jari Lehtosaari maalisuoralla.
Suunnistaja ja henkilökohtainen valmentaja. Riitta ja Jouko Haapala Vaalassa -82.
Jonne ja Hanna-Kaisa loppusuoralla Vaalan pm-viesteissä 1982.
Mirja Pikkarainen lähettää Anneli Mäkisen seuraavalle osuudelle Vaalan pm-viesteissä toukokuussa 1982.
Marko Pikkarainen kuuntelee Jussi-Pekan selityksiä. 1982 Vaala.
Maarit Kurkela maalisuoralla. 1982 Vaala.
Maisemasta päätellen Vaalassa 1982. Jaoston puheenjohtaja ja suunnistaja Pekka Ukkola, suunnistajat Tapio Pussinen ja Maarit Kurkela sekä monet matkat kuskannut Veli Kurkela.
Jarmo ja Irmeli Savilaakso sekä Anneli Mäkinen (24) Vaalassa -82.
Kalevan Rastiviestit Ylivieskassa 1983. Jussi-Pekka loppusuoralla.
Hiihtosuunnistuskin on ohjelmassa. Jussi-Pekka, 117, lähtökarsinassa 1983.
Venlojen viestin loppuviitoituksella Eeva-Liisa Hanhela (84).

Taitaa olla kotimatka.