Koko perhe - koko vuosi - kaikki vuorot 50€

15.8.2014

Pingisvuoroilta löytyy mailoja jos omaa ei ole!!
Pingisvuoroilta löytyy mailoja jos omaa ei ole!!
Stefan ja Markus - kovat pingismiehet
Stefan ja Markus - kovat pingismiehet
Meitä on mukavasti
Meitä on mukavasti
Opi - liiku - innostu!
Opi - liiku - innostu!
1-2-3 sulkapallon perusteet
1-2-3 sulkapallon perusteet

Mailapeliperhe kasvaa. Hikeä valutetaan pallon ja sulan perässä aina taaperosta työikäiseen. Tervetuloa mukaan.

ILMOITTAUDU KAUDEN 2014-2015 VUOROILLE

Mailapelit jatkavat  höntsävuoroillaan hien valuttamista Haukiputaalla. Pöytätennis löysi rennolla otteella kylän nuoret miehet ja kotiluolan taika Osiksella luo tunnelmaa. Tunnelma on rento, eikä tehoryhmiä ole perustettu. Tenniksestä tuttu "serve, rally and                       score" luo jo sinänsä aitoa urheiluhenkeä, mailapeleissä lasketaan pisteitä.

Myös sulkapallojaosto lisää ensi kaudeksi uuden nuorten höntsävuoron jolla pääsee haastamaan  myös aikuisia pelaajia. Ns. perhevuorolla tykitellään kahden sukupolven voimin, mutta mukaan pääsee nuori itsekkin. Heikki Eksymä on kasvattanut kuntosulkapalloporukan kanssa tasaisesti kävijämääriä ja uudeksi tukikohdaksi on muodostumassa Lukion sali neljällä kentällään.

”Parhaimmillaan porukkaa on ollut lukion salissa neljän kentällisen verran.

Lisääkin sopisi vielä, eikä aikaisempaa kokemusta tai tasovaatimusta uusille pelaajille ole. Rohkeasti vaan mukaan pelailemaan ja pitämään hauskaa” sanoo KuntoHeikki.

 

Pöytätennis kiinnosti nimenomaan kylän kolleja, ryhmää joka yleensä lopettaa tässä iässä harrastamisen. Mailapelit ovat yleensä elinikäinen harrastus ja niiden parista on helppo löytää kavereita myös opiskelun perässä muutettaessa. Valmentajien kikkavarastosta löytyykin saavutus johon juniorit eivät vielä pysty, lajirakkaus ja oma harrastus on säilynyt viimeiset kolmekymmentä vuotta. Siinä on terve tavoite kaikille nuorille. Tähän porukkaan kuuluu myös pöytätenniksen ulkomaalaisvahvistus Stefan Diekhoff. Saksan pelimies saapui esittelyvuoroille ja on nyt Osiksen luolan vakiokalustoa. Tämän lisäksi hän körmyyttää nuoria vetämällään pelivuorolla.

 

Junioriryhmää on luvattu vetää niin kauan kun Haukiputaan kasvateista löytyy haastaja joka nokittaa ryhmän Pesonen/Kurttila/Vahtola. Pöytätenniksessä haaste heitetään nuorille Diekhoff/Vahtolan tiputtamiseksi valtaistuimelta.

 

Rennosta otteesta huolimatta kehitystä tapahtuu siinä mitä harjoittelee. Sulkapallossa ja pöytätenniksessä on opittu ja kehitytty. Jos kilpailuihin haluaa, myös sinne pääsee. Oulun kisoihin mentiin suliksessa koko perheen voimin - ihan omasta halusta ei valmentajan ilmoittamana. Pöytätenniksessa on jo muutamia kavereita on joita  kiinnostaa jo enemmänkin pelata ja kisailla. Näiden poikien kanssa lähdetään ensi kaudella haistelemaan kisatunnelmaa kansallisten kisojen harrastesarjoihin. Ikämiehille olisi tarjolla todellinen haaste - 2015 kevään Tampereelle veteraanien EM-kisoihin. ;-)

 

Mailapelijaostossa pelaa koko perhe - samalla maksulla kaikki lajit!! Tervetuloa salille syksyllä 2014

 

Stefan, Markus, Ilkka ja Heikki