Heitto palkitsi urheilijoitaan

20.12.2010

Juhlan ehkä odotetuin vieras saapui yhteislaulun myötä.
Juhlan ehkä odotetuin vieras saapui yhteislaulun myötä.

Haukiputaan Heiton pikkujoulussa sunnuntaina 19. joulukuuta palkittiin vuoden 2010 mittaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla menestyneet urheilijat.

Lisäksi vuosittain on tapana huomioida seuran edesmenneen puheenjohtajan Martti Siipolan nimeä kantavalla kiertopalkinnolla, Martti-lautasella esimerkillinen nuori urheilija tai joukkue, joka omalla hyvällä esimerkillään on ollut edesauttamassa seuran ja lajinsa menestystä, toimintaa ja näkyvyyttä. Vuoden toimija -diplomilla taas muistetaan seura-aktiivia, jonka työpanos seurassa on ollut pitkäaikainen ja poikkeuksellisen merkittävä.

Menestyneiden urheilijoiden lista on varsin painivaltainen: kadettien, nuorten tai aikuisten SM-kisoissa tai Koululiikuntaliiton kisoissa ovat menestyneet Janika Lönnqvist (mm. PM1, SM1 ja KLL1), Heidi Meriläinen (KLL2), Taru Vainionpää (KLL2), Tiina Vainionpää (SM3), Juho Huttunen (KLL2), Petteri Kukkola (SM3, KLL3), Einari Ukkola (SM1, SM3, KLL1 ja KLL3) ja Juuso Ukkola (SM1).

Seuran veteraaniurheilijoista Mauno Hanhela hiihtosuunnisti MM-kisoissa kakkoseksi sekä SM-kisoissa kahdesti voittajaksi ja kerran hopealle. Voitto Leppänen paini 60-vuotiaiden sarjan Suomen mestariksi.
 
Martti-lautasella huomioitiin salibandyn B/C-juniorijoukkue, jota valmentavat Mika Kuusikko ja Timo Jussila.
 
Vuoden toimijana muistettiin hiihtojaoston aktiivia, Sporttiklubin sydäntä ja aina valmista talkoolaista Tarja Hurua.
 
Teksti ja kuva: Tinja Repo