TULe 2009 Tampereella 5. - 14.6.2009

16.11.2008


Lisätietoja juhlien omilta nettisivuilta!
Lisätietoja juhlien omilta nettisivuilta!

Kenttäohjelmiin ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittautuminen on hoidettava viimeistään 30.11. mennessä!

Liittojuhlat ovat perinteisesti koonneet voimistelu- ja urheiluväkeä sankoin joukoin yhteisille juhlille paitsi liikkumaan niin myös tapaamaan vanhoja tuttuja sekä kokemaan kulttuurielämyksiä ja nauttimaan mahtavasta tunnelmasta.

Liittojuhla huipentuu suureen kenttänäytökseen Ratinan stadionilla 13.6 2009. Näytös on uudenlainen mutta perinteitäkin kunnioittava taideteos. Tunnelma on itse koettava - sitä ei pysty sanoin kuvailemaan!

Ohjelmatekijöitä on hieno, osaava joukko ja varmasti kaikki mukaan tulevat osallistujat löytävät oman ohjelmansa. Koreografit lupaavat, että ohjelmat ovat hienoja, näyttäviä ja erikoisiakin!

Lisätietoja heittolaisten osallistumisesta tapahtumaan:

Jukka Ukkola:  jukka.ukkola(at)haukiputaanheitto.fi
                       040 - 5088221

Rauha Ukkola:  040 - 5955664

Voimistelujaosto, Kati Mattila 045 - 6781229


KENTTÄOHJELMAT:

LEIKKIPUISTO

Aikuinen-lapsi ohjelma alle kouluikäisille vanhempansa kanssa:
Koreografit Minna Ylönen ja Tiina Ylönen Kotkasta.

Luvassa on hauska ja mukaansatempaava yhteisohjelma aikuiselle ja alle kouluikäiselle lapselle. Mukaan voi tulla myös lastenlapsensa kanssa. Tämä ohjelma sulattaa kaikkien sydämet! Osanottotavoite on 200 paria.

LOMALAISET

Lasten ohjelma 7-11-vuotiaille:
Koreografit Pirjo Tuominen ja Kirsi-Marja Blomster Turusta.

Ohjelmasta tulee varmasti iloinen, taitoja ja ilmaisua kehittävä ohjelma. Odotettavissa on siis kenttä täynnä taitavia ala-asteikäisiä liikunnan harrastajia hienoissa kuvioissa jumppaamassa. Osanottotavoite on 1000 liikkujaa.

GIVE ME FIVE

Nuorten ohjelma 12-15-vuotiaille:
Koreografit Kati Matinlauri, Mirva Saarela ja Satu Karppinen Oulusta.

Taattua laatua! Kaikkien muistissa on kesän 2006 iki-ihana ja maailman paras "uintipötkö"- ohjelma. Nyt on luvassa jälleen uusi, hauska sekä tanssillinen ja idearikas ohjelma. Osanottotavoite 1000 voimistelijaa.

KADUNLAKAISIJAT

Nuorten tanssillinen ohjelma yli 15-vuotiaille tanssin harrastajille:
Koreografit Mariikka Kakko (os. Santaharju ) ja Elina Raiskinmäki Tampereelta, nykyään turkulaisia.

Ohjelmasta on tulossa elämyksellinen ja hauska. Tässä ohjelmassa uskaltaa heittäytyä liikkeeseen ja eläytyä. Osanottotavoite on 300 voimistelijaa.

KAUPUNGIN SALAISUUDET

Valioiden ohjelma yli 14-vuotiaille kilpailujoukkueissa voimistelua harrastaneille
Koreografit Mariikka Kakko ja Elina Raiskinmäki. Tampere/Turku.

Ohjelmasta on tulossa taiteellinen ja uudenlainen kenttäohjelma taitavien voimistelijoiden ja tanssijoiden esittämänä. Joukkuevoimistelua kilpailumielessä harrastavat ja harrastaneet toteuttavat tämän hienon kokonaisuuden. Osanottotavoite on noin 160 voimistelijaa.

TAVATAAN TORILLA

Kuntoilijoiden ohjelma:
Koreografi Marita Hellberg Turusta.

Ohjelma on vauhdikas, näyttävä ja suunniteltu eri ikäisille kunnostaan huolehtiville miehille ja naisille sekä veteraani-ikäisille. Maritan ohjelmissa on aina tunnetta ja isot osallistujajoukot ympäri Suomea. Osanottotavoite on 1000 voimistelijaa.

SINISEN TAIVAAN ALLA JA TEHTAAN TYTÖT

Naisten ohjelma:
Koreografi Aira Ikonen Tampereelta.

Ohjelma naisille, jotka nauttivat liikunnasta ja esittämisestä. Luvassa entiseen malliin kivoja kuvioita, draamaa ja naisellista liikunnan kauneutta. Osanottajia odotetaan olevan noin 800.

SALKKUMIEHET

Miesten ohjelma:
Koreografit Aira Ikonen Tampereelta ja Marita Hellberg Turusta.

Ohjelmasta on tulossa humoristinen "tilaustyö" miehisille miehille. Siitä huolimatta se on myös asiallinen ja liikunnallinen ohjelma ainakin 500 miehelle.

 

Pääjuhlan ohjelmakokonaisuudessa on myös yllätyksellinen osuus, josta tietää tällä hetkellä vain kokonaisuuden ohjaaja Taina Kopra. Taina tunnetaan kuuluisan Sorin Sirkuksen "sirkustirehtöörin" tehtävistä.

Nyt siis kannattaa vastata kutsuun ja tulla mukaan!