Ajankohtaista

Haukiputaan mestaruus-suunnistuksien kisanäyttämönä toimii Suokkosesta valmistunut upo uusi kartta. Tapahtuma järjestetään Oulurastien yhteydessä ja se on Heittolaisille ilmainen. Kisakeskuksena toimii Ukonkaivoksen teollisuuskiinteistöjen parkkipaikka. Lisä tietoa suunnistajien sivuilta.
Heiton nettisivuille saatiin lähes reaaliaikainen talonvarauskalenteri. Jos olet aikeissa varata taloa häihin, syntymäpäiviin tai muihin tilaisuuksiin, voit tarkistaa talon varaustilanteen varauskalenterista.
SYKSY 2008 (25.8.2008)
Pääosa toiminnasta alkaa syyskuun alussa mutta osa ryhmistä on jo aloittanut. Tarkemmat tiedot lasten ja nuorten ryhmistä sekä kilpaurheilusta löydät lajien kohdalta, aikuisten kunto- ja terveysliikunnan palkki on sivun ylävalikossa. Seuraesite valmistuu ja tulee jakoon tällä viikolla.
Heiton lajivalikoima kasvoi yhdellä aktiivisella, kun uutena lajina syyskuussa starttaa sulkapallo. Toimintaa on aikuisille ja perheille.
Monessa muussa lajissa eletään jo syksyä mutta yleisurheilijoilla on vielä kesä. Sisäharjoituskausi alkaa pienen tauon jälkeen lokakuussa.
Heiton suunnistajien keskuudessa pyöri haaste tunturiin parisarjaan HDB. "Kisat" päätyivät onnellisesti, kun kaikki Heiton parit pääsivät maaliin ja vieläpä sovussa ilman isompia riitoja (reitinvalinnoissa, missäpä muussa).
Osaamisellesi on kysyntää!
Syksyn mittaan on Heiton ja kunnan yhteistyön tuloksena on aikuisille luvassa monia vesiliikuntauutuuksia, mm. uinnin starttikurssi vettä pelkääville, vesirentoutusta ja vesijuoksuopastuksia.
RSS ATOM