Ajankohtaista

VesiJatulissa järjestettiin 8.12.2007 TUL:n piirinmestaruuskisat. Kisoihin osallistui 80 uimaria neljästä eri seurasta: Haukiputaan Heitto, Kempeleen Pyrintö, Oulun Lohet ja Muhoksen Voitto.
Salibandy Leijonaliiga alkoi lauantaina 17.11. Heiton D-pojat osallistuvat liigaan. Joukkue haki sarjan ensimmäisestä turnauksesta täyden pistepotin voittamalla kaikki 3-ottelua. Sarja jatkuu 15.12 ....
Heiton seuralehti Heiton Uutiset ilmestyy keskiviikkona 17.10. Lehti tulee kaikkiin talouksiin Haukiputaalla, Herukassa ja Pateniemessä, lisäksi lehteä jaetaan myös Iihin ja Kiimingin alueelle.
Vierivien Kivien järjestämät Kuntotanssit polkaistaan jälleen käyntiin. Ensimmaiset tanssi ovat jo tiistaina 25.9.2007 klo 13 -16 Heiton Talolla.
Seuran YU-mestaruusottelut kisaillaan tulevana torstaina 23.8. Haukiputaan keskuskentällä. Ilmoittautuminen klo 17.00 alkaen, kisat klo 18.00.
Heiton uintijaosto tarjoaa laadukasta uinnin opetusta kaiken ikäisille.
Seuran verkka- ja tuuliasut ovat nyt saativissa Haukiputaan Kesportista ilman tilausta, heti mukaan! Saatavina kaikki lasten ja aikuisten koot! Jaostotunnukselliset ja muut seuratuotteet toimitetaan edelleen tilausten mukaan!
Seuran puheenjohtaja on antanut "päiväkäskyn" no. 1, jossa hän velvoittaa kaikkia seuran ohjaajia ja valmentajia kertomaan ja toteuttamaan seuran harjoituksissa ja tilaisuuksissa Roska Päivässä-liikkeen ideologiaa! Myös jäsenistöä kehotetaan ottamaan liikkeen ideologia osaksi jokapäiväistä elämäänsä!
RSS ATOM