Kiitokset kaikille ja muista osallistua

5.1.2021


Puheenjohtajuuden jättäneen Jouni Huttusen terveiset seuraväelle.

Tulin mukaan seuraan kuten moni muukin lapsen urheiluharrastuksen mukana.   Ensin ilman kummempia seuratöitä ihan vanhempana ja huoltajana, mutta nopeasti pääsin mukaan jaostotoimintaan ja myös edustajaksi johtokuntaan ja lopulta seuran puheenjohtajaksi.   Jäätyäni nyt vuoden vaihteessa pois ehdin olla seuran toiminnassa 23 vuotta.

Mielestäni tärkeimmät asiat matkan varrelta:

Urheiluseura on yhdessä tekemistä.  Se perustuu yhteistyölle ja yhteisille päämäärille.  Tarvitaan kompromissien tekokykyä henkilöiden ja lajien välillä.

Suurin osa toiminnasta perustuu vapaaehtoistyöhön.  Se on merkittävästi mahdollistanut harrastustoiminnan kohtuullisilla kustannuksilla kaikille.

Tarkoituksenamme on liikuttaa ihmisiä, mahdollisimman monia, enimmäkseen lapsia ja nuoria, mutta myös huippu-urheilijoita ja varttuneimpia unohtamatta.

Menestyäkseen vähänkään korkeammalla tasolla urheilija tarvitsee tukijoukot, joita ovat käytännössä kotiväki, sukulaiset ja oma urheiluseura. Kaikilla ei ole sopivia yhteyksiä yritysmaailmaan ja sponsoreihin.  Heitossa on tavoitteena tukea huippu-urheilua ja tukea on mahdollisuuksien mukaan annettu.

Urheiluseurassa harrastajat, toimijat ja tukijoukot ovat mukana isossa yhteisössä, joka kykenee saamaan aikaan hienoja ja suuria asioita.   Osallistuja itse saa urheilun ja kuntoilun tuomaa terveyttä, hienot tunteet sekä kilpailujen jännitykset ja ennen kaikkea hyviä ystäviä ja tekemisen riemua.

Kiitokset teille vielä kerran menneistä mukavista vuosista

- Jouni

PS: Osallistu toimintaan:  Ole rohkeasti yhteydessä omaan jaostoosi tai johtokuntaan. Seurassa on useita mahdollisuuksia tukea toimintaa ja lyhytaikaisempikin osallistuminen vie asioita eteenpäin.

Tällä hetkellä seura hakee Heitontalon varauksista vastaavaa henkilöä.  Tehtävässä sovit varauksista talolle, pidät yllä varauskalenteria ja hoidat avaimien hallinnan.  Tämä on selkeä tehtävä, jossa pystyt heti auttamaan urheiluseuraasi.  Otapa yhteyttä:

jouni.huttunen(at)haukiputaanheitto.fi tai pirkko.vahtola(at)haukiputaanheitto.fi