Omasta innostuksesta syntyi uusi harrastusryhmä

19.9.2016

Jesse puolustaa rystyltä.
Jesse puolustaa rystyltä.
Tiian lyönti lähtee takakentältä.
Tiian lyönti lähtee takakentältä.

Harrastusryhmän puuttuminen ei haitannut - nyt Jatulissa pelataan 15-18 vuotiaiden sulista.

Oma innostus sai aikaan uuden harrastusryhmän! Sulkapallo on siitä hieno laji, että aloituskynnys on matala. Vähänkin pelanneet saavat onnistumisia, pallo pysyy ilmassa ja hiki alkaa lentämään. Sulkapallon pariin löytää moni myös muita lajeja kokeillut. Näin kävi myös Jesselle ja Tiialle (kuvissa) monipuolisesti eri lajeja harrastaneet nuoret päättivät perustaa oman ryhmän missä pääsee pelailemaan oman ikäisten kanssa. Vuoro on ensimmäinen tämän  ikäisille nuorille HaHessa. Ryhmän vetäjä Kari Laurila otti nuorten toiveet tosissaan ja lähti ryhmän vetäjäksi ja sparraajaksi, nyt toiminta on alkanut ja mukaan mahtuu - tule siis kokeilemaan mukavaa kuntoilulajia!

FAKTAA: Haukiputaan Heittoon on perustettu uusi sulkapalloryhmä 15-17 vuotiaille. Ryhmässä otetaan nuoret huomioon yksilöllisesti ja pelaaminen tapahtuu rennolla otteella. Enemmän kilpailuviettiä omaaville nuorille seura tarjoaa etenemismahdollisuuksia.

Sulkapallo on erittäin hyvä liikuntamuoto. Aloituskynnys on matala, kokemuksesta ja iästä riippumatta. Kilpatasolla sulkapallo on fyysisesti erittäin vaativa ja nopea laji.

Ryhmään toivotaan monentasoisia pelaajia, jotta jokaiselle löytyisi tasaväkinen vastustaja, tällöin pelaaminen on hauskinta.
 

 

Sulkapallon pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Kariin puh: 040-8253177