Ennakkotietoa syksyn uutuuksista

25.6.2008

Haukiputaan kunta ja Haukiputaan Heitto ovat sopineet uusista yhteistyökuvioista syksyä silmällä pitäen. Tulossa on mm. perheliikuntaa, aikuisten uimakouluja, vesirentoutusta ja vesijuoksuopastuksia.

PERHELIIKUNTAA
Jatulissa sunnuntaisin

Perheen yhteinen liikuntatuokio vanhemmille ja noin alle kouluikäisille lapsille. Monipuoliset mahdollisuudet ja välineet touhuta ja temmeltää. Lapset liikkuvat vanhempiensa valvonnassa ja vastuulla.

 

AIKUISTEN UIMAKOULUT

UUTTA: UINNIN STARTTIKURSSI VETTÄ PELKÄÄVILLE

Tavoitteena on vedessä olemisen, liikkumisen ja uinnin alkeiden opettelun avulla oppia luottamaan veteen. Opetus pienessä ryhmässä (max 6 osallistujaa) ja matalassa vedessä.

ALKEISKURSSI

Alkeiskurssilla opetellaan alkeisselkäuinti, alkeisrintauinti ja alkeiskrooliuinti. Lähtötasovaatimuksena tuntuma veteen ja vedessä liikkumiseen, esim. noin 10 metrin uimataito. Kurssille otetaan max 12 osallistujaa.

TEKNIIKKAKURSSI

Tekniikkakurssilla opetellaan selkä-, vapaa- ja rintauinnin tekniikat sekä käännöksiä. Edellytyksenä osallistumiselle on alkeiden hallinta (ks. alkeisryhmä) ja/tai 100 metrin uimataito. Kurssille otetaan max 15 osallistujaa.

 

UUTTA: VESIRENTOUTUS

Erilainen, rauhallinen ja pehmeä vesiliikuntakokemus

Iho on ihmisen suurin elin, jonka kautta aistitaan mm. lämpöä ja veden virtausta. Vesi rentouttaa lihaksia jo sellaisenaan ja liike tehostaa vaikutusta. Vesirentoutuksessa käytetään kelluttavia apuvälineitä, uimataito ei ole välttämätön.

Syksyllä alkaa kaksi kymmenen kerran kurssia.

 

VESIJUOKSUOPASTUKSET

Vesijuoksu on helppo ja mukava laji ja vielä mukavampi, kun juoksee oikein! Perustekniikan opetusta aloittelijoille, virikkeitä vesijuoksua jo harrastaneille tarjolla syksyn mittaan.

--------------------------

Tarkemmat aikataulut, ilmoittautumisohjeet ja hinnat kerrotaan myöhemmin mm. Heiton nettisivuilla. Seuraa myös vapaa-aikatoimen ilmoittelua.