Sulkapallon alkeiskisat Oulussa 4.11.

12.10.2012

Linnanmaan Liikuntahallin 9 kenttää ovat täynnä koko päivän.

Neljästä osakilpailusta koostuva Multimatch-kisa alkaa su 4.11.2012 klo 9.00 - 15.00 Linnanmaan Liikuntahallissa. HaHen juniorit ovat mukana ensimmäistä kertaa!

Kymmennen vuotta pelattu Multimatch-sulkapallosarja lapsille starttaa jälleen. Haukiputaan Heiton sulkapallon puuhamiehen Ilkka Kurttilan aikoinaan ideoima kisamuoto hauskuuttaa junioreita ja aikuisia neljä kertaa kaudella 2012-2013.

KISOIHIN VOI OSALLISTUA ilman sulkapalloseuran jäsenyyttä - kaikki kiinnostuneet voivat tulla mukaan.

Osallistujat saavat paljon pelejä ja onnistumisia.

Säännöt: Multimatch-Cup turnauksiin voi osallistua kaikki sulkapallosta kiinnostuneet nuoret. Pelit pelataan kolmessa eri luokassa A,B,C joista A-luokka on tarkoitettu kaikkein kovimmille peleille ja C-luokka nuorimmille osallistujille. Turnauksen järjestäjät auttavat oikean lohkon valitsemisessa. Huolimatta lohkojaosta palkinnot jaetaan ikäluokittain sekä tytöille että pojille. Mikäli saman ikäluokan pelaajia pelaa esim. A ja B-luokassa on ylemmän luokan pelaaja aina tuloksissa ylempänä.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kisoihin - soita 040-142 3636. Haukiputaan Heiton Minisulkis-ryhmä lähtee kisaamaan ja ryhmän mukana voi tulla tutustumaan alkeiskisoihin.