Kirppu-ryhmä

Kirppu-uimakoulun tavoitteet:


Kirppu-uimakoulun tarkoitus on luoda turvallinen ja leikkisä ilmapiiri vedessä ja voittaa vesipelko yhdessä ohjaajien ja kavereiden kanssa. Sukeltamista, kellumista ja liukumista opetellaan erilaisten leikkien avulla. Samalla harjoitellaan sosiaalisia taitoja sekä aloitetaan uimarin polku.

Ikä ei ratkaise ryhmää, ainoastaan vaaditut taidot, kuitenkin suositeltava ikä Kirpuissa on noin 3-6 vuotta. Seuraavaan ryhmään pääsee vaadittujen taitojen täyttymisen jälkeen ja ohjaajien suosituksen perusteella. Uimakoulun päätteeksi uimarit saavat todistuksen, missä suositellaan seuraavaa ryhmää.

Uimakoulut pidetään Vesi-Jatulissa kahdenviikon jaksoissa maanantaista torstaihin. Nimenhuudon jälkeen lapset siirtyvät ryhmäpukuhuoneisiin, jossa vanhemmat auttavat lapsiaan. Yli 7-vuotiaiden tulee mennä oman sukupuolensa mukaiseen pukuhuoneeseen.

Syksyn 2023 jakso: TÄYNNÄ!!!!

13.11. - 16.11.2023 ja 20.11. - 23.11.2023

Kirppu-uimakoulu: 

Ilmoittautuminen Jatulin aulassa klo 17.45. Allasaika 18.00 - 18.30.

Uimakoulun kesto 60 min / kerta, oppilasmäärä 8 - 10 hlö / ryhmä, kaksi ohjaajaa.

Hinnat:

85 € /8 kerran kurssi 
Hinnat sisältävät opetuksen ja vakuutuksen


llmoittautuminen uimakouluun on sitova. Ryhmät tehdään aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset on tehtävä viimeistään viisi päivää ennen uimakoulun alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 40 € maksun.

Ryhmiin valituille ilmoitetaan erillisellä sähköpostilla noin kahta viikkoa ennen uimakoulun alkua.


Ilmoittautuminen Kirppu-ryhmään myClub:n kautta.


TÄYNNÄ