Ajankohtaista

HAHEN NUORI JOUKKUE VALMIINA LENTOPALLOKAUTEEN

Länsituulen koulun salissa pallot viuhuvat, kun kovia iskulyöntejä ja laadukasta pallon vastaanottoa harjoitellaan. On menossa Haukiputaan Heiton 14-20 -vuotiaiden tyttöjen lentopalloharjoitukset.

-Tytöt ovat käyneet harjoituksissa aktiivisesti ja meillä on ollut ehyt kesäharjoittelujakso, valmentajat Taina Kaikkonen ja Juha Vähä kertovat.

-Viime kaudella pelasimme B-tyttöjen eli 15-16 -vuotiaiden sarjassa. Juuri ennen sarjojen äkillisiä koronapäättymisiä ehdittiin pelata vielä aluemestaruusturnaus. Turnauksesta tulikin nousujohteisen kautemme kohokohta. Pelaajiemme henkinen vahvuus tuli esiin taisteluvoitossa mestaruuden ratkaisseessa pelissä Rovaniemen WoVoa vastaan. Aluemestaruus toi kauteen kullankimalteisen päätöksen, valmentaja Taina Kaikkonen muistelee.

Uusi lentopallokausi on alkamassa nyt lauantaina. HaHen tytöt osallistuvat kolmeen eri sarjaan; B- ja A-tyttöjen sekä naisten 2-sarjaan.

-Meillä on ringissä tyttöjä, jotka ovat valmiita ottamaan isoja harppauksia eteenpäin ja pääsevät kehittymään monenlaisia vastustajia vastaan. Pelit ovat kuitenkin niitä, joissa harjoittelun tuloksia pääsee ulosmittaamaan. HaHen tytöt ovat selvästi nuorempia kuin suurin osa vastustajista, mutta kovat pelit kehittävät, A-tyttöjoukkueen valmentaja Juha Vähä toteaa.

-Harmillista, että emme pysty nyt kutsumaan katsojia seuraamaan pelejämme paikan päälle koronarajoitteista johtuen, mutta Rantapohjan välityksellä pääsee mukaan tunnelmaan, Vähä vinkkaa.

Osa lukijoista saattaa muistaakin sen tunnelman, joka takavuosina oli HaHen naisten lentopallopeleissä Sm-sarjan aikaan. Varmasti sen muistaa ainakin nykyisten pelaajien valmentaja Taina Kaikkonen, joka kuului silloisen joukkueen kantaviin voimiin.

-Olihan ne hienoja vuosia haukiputaalaisessa lentopalloilussa, mutta tietysti aika oli silloin ihan erilainen. Upeaa on nyt päästä viemään näitä tyttöjä urallaan eteenpäin kohti niitä isoja tavoitteita, mitä monella tytöllä on. Huomisen tähtiä tehdään täällä Haukiputaalla ja jo tällä kaudella monet etelänkin seurat varmasti meidät noteeraavat, valmentaja ennustaa.

Pelaajista Milla Makkonen ja Tiia Tapio ennakoivat pian alkavaa kautta; -Tietysti on iso asia, että ylipäätään päästään pelaamaan ja toivotaan, että pysytään terveinä ja loukkaantumatta. Olemme harjoitelleet laadukkaasti, joten sen suhteen on hyvä lähteä haastamaan muita. Lupaamme joka pelissä pelata niin hyvin kuin osaamme ja kehittyä edelleen kauden mittaan, Milla ja Tiia kertovat ja toivottavat seuraamaan HaHen lentopalloilua myös joukkueen instagraminkin kautta @hahelentopallo.

Minna Jaukkuri

Juttu löytyy myös Rantapohjan digillehdestä

Tunnollinen kesäharjoittelu takaa HaHen lentistytöille hyvät lähtökohdat lauantaina alkavaan sarjakauteen. Kuva: Minna Jaukkuri

B-tytöt/Pooli C, Eura

Tänään 30.11.2019 pelattiin B-tyttöjen C-poolin turnaus Eurassa vaihtelevalla menestyksellä. Matkamme alkoi perjantaina junalla kohti Tamperetta, jossa majoituimme Sokos Hotel Villaan. Aamulla syötiin hyvä aamupala ja lähdettiin vuokra-autoilla kohti Euraa. Ensimmäisessä pelissä saimme vastaan kotijoukkueen Euran Raikun. Tiukan pelin jälkeen hävisimme pistein 21-25 sekä 23-25. Toinen peli oli Salon Viesti B Rediä vastaan. Peli oli tiukka, tuloksena 1-1 tasapeli (25-23, 20-25). Kaksi viimeistä peliä oli VaLePan molempia joukkueita vastaan, joissa tuomari ei ollut ihan meidän puolella. Ensin pelasimme heidän ykkösjoukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä oli tiukka, lopputuloksena 30-28. Toisessa erässä väsymys alkoi painaa ja emme jaksaneet tsempata loppuun asti, hävisimme sen 15-25. Viimeiseen peliin vaihdoimme pelipaikkaa. Ajoimme keskelle metsää aikamoiseen homesaliin. Seinät oli homeessa eikä happi oikein kulkenut, mutta silti voitimme VaLePa 2:en 2-0. Ensimmäinen erä ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, sillä nousimme erän voittoon vastustajan johtaessa 22-13. Toinen erä sitten paremmin, hyvällä omalla pelillä (25-18). Pelien jälkeen ajelimme takaisin Tampereelle, jossa söimme hyvin ja pääsimme myös karkkiostoksille. Matka jatkuu junalla Ouluun, joka on kyllä aika myöhässä ja kotiin pääsemme vasta joulukuun puolella. Seuraava turnaus pelataankin 18.1.2020 Pihtiputaalla. Uusi vuosi, uudet kujeet ?

Kirjoittanut Tiia Tapio ja Alisa Honka

Kuva:Jenni Heinonen

C-tytöt/Pooli 4 D1 19.1.2019 Tornio

C-tytöt pelasivat pääsystä SM-sarjaan Torniossa 19.1.2019. Aamu alkoi valmentajien pikapalaverilla koskien kokoonpanomuutosta yhden tytön sairastumisen vuoksi. Ensimmäisen pelin pelipaikat päätettiin ja pikainen päivitys järjestelmään ja eikö menoksi. Tämä oli ensimmäinen turnaus minkä C-tytöt pelasivat uudella kokoonpanolla. Mukana siis kolme uutta tyttöä monille jo kuitenkin tuttuja jo aluejoukkue toiminnan kautta.

Ensimmäisenä vastaan asettui kotijoukkue Lentis-88. Tytöt hoitivat ensimmäisen erän vakuuttavasti vieden eräpisteet 25-13. Toinen erä alkoi sitten tasaisemmissa merkissä tytöt olivat pisteen kahden johdossa koko ajan. Tiukan väännön jälkeen erä tytöille 25-23 ja pelistä puhdas 2-0 voitto.

Seuraavassa pelissä vastaan tuli Virtain Veikot. Ensimmäisessä erää tytöt johtivat parhaimmillaan jo kuudella pisteellä. Vastustajan kovan loppukirin ja osittain meidän virheiden vuoksi vastustaja kavensi eron muutamaan pisteeseen, mutta tytöille voitto kuitenkin pistein 25-22.  Toinen erä alkoi tyttöjen komennossa pisteiden ollessa parhaimmillaan  11-1 tytöille. Erä kuitenkin tasoittui loppua kohden mutta tytöille kuitenkin ansaittu voitto pistein 25-23 ja koko peli täten 2-0 tytöille.

Kolmannessa pelissä tytöillä meinasi olla liike vähän hukassa ja vastustaja Ko-Isku veikin ensimmäisen erän pistein 16-25. Toinen erä alkoikin sitten tasaisemmissa merkeissä liekö tytöillä ollut jo tieto että yksi erä voitto tästä pelistä riittää turnausvoittoon. Tarvittava erä voitto saatiin vaikka vastustaja johtikin peliä pistein 21-23, mutta tytöt väänsivät tarvittavan erä voiton pistein 25-23. Kolmas erä kulki tasaisissa merkeissä aina tilanteeseen 9-9 tämän jälkeen vastustaja sai repäistyä erä voiton pistein 10-15. Tytöille kuitenkin  turnausvoitto ja nousu SM-sarjaan. HYVÄ TYTÖT!!!!!!!

Iso kiitos myös Alisalle ja Emilialle jotka olivat joukkueen mukana joulutaukoon asti yli-ikäisinä pelaajina.

B1:n kauden viimeinen turnaus pelattu.

B1:n kausi saatiin päätökseen eilen kotiturnauksen merkeissä. Ensimmäisenä vastaan asettui tuttu vastustaja Rovaniemeltä, joka kaatui tiukan väännön jälkeen 2-1. Ensimmäisen erän vei Rovaniemi pistein 25-20. Toisessa erässä tytöt heräsivät taisteluun ja veivät seuraavan erän pistein 25-23. Ratkaiseva kolmas erä lähti heti käyntiin tyttöjen komennossa ja eräpisteet tytöille 15-8.

Seuraavaksi vastaan asettui uusi tuttavuus Vilppulan Tähti. Tytöjen liikkuvuus nousi uudelle tasolle, mutta viime metreillä vastustaja otti ratkaisevat pisteet ja vei erän pistein 25-18. Toinen erä kulki tasatahtia loppumetreille, mutta niukka häviö tuli ja vastustaja vei pelin erin 2-0.

Turnauksen viimeisessä pelissä vastaan asettui Kurikan Ryhti. Ensimmäinen erä kulki tyttöjen hallinnassa ja vastustajan lopun aikalisistä huolimatta työt veivät erän pistein 25-16. Toisessa erässä vastustaja heräsi taistelemaan otteluvoitosta. Tytöt olivat koko erän alun muutaman pisteen takamatkalla. Aikalisä tilanteessa 10-15, jonka jälkeen tytöt alkoivat piste pisteeltä ottamaan eroa kiinni.  Vastustaja otti kaksi aikalisää vielä pisteiden ollessa 21-17 ja 23-24. Tytöt veivät kuitenkin erän pistein 25-23 ja koko ottelun erin 2-0. Viimeiset pisteet tehtiin paljolti hyvien syöttöjen avulla. Samalla varmistui turnauksen toinen tila.

Joukkueen kausi pyörähti käyntiin viime syksynä, jolloin myös Siljat Kempeleestä liittyivät joukkueeseen. Vuoden vaihteessa meidän yli-ikäiset tytöt siirtyivät B2:n listoille ja antoivat näin B1:lle mahdollisuuden nousta, vaikka SM-sarjaan, siitä iso kiitos Venlalle ja Jutalle. Tämä on sitä ”joukkue henkeä”. Turnausreissuja joukkueella löytyi akselilta Ivalosta Nurmoon . Tyttöjen sijoitus 91:n joukkueen sarjassa oli 23. Lisäksi tytöt hakivat mitalin AM-turnauksesta tuloksena pronssimitali.

Ylärivi oikealta, Iina-Reeta,Emilia,Henna,Silja K, Silja M ja alrivissä oikealta Silja J,Alisa ja Jenna

Lentopallon C-tyttöjen kausi paketissa.

C-tyttöjen viimeinen turnaus pelattiin eilen Pieksämäellä. Matkaan lähdettiin perjantaina ja yöpyminen oli Varkaudessa. Matka jatkui lauantai aamuna pelipaikalle Pieksämäen Urheilutalolle.  Turnauksessa oli kotijoukkueen lisäksi mukana joukkueet Kuopiosta, Ruokolahdelta ja meidän tytöt.

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Ruokolahden Raju. Ensimmäinen erä kulki tyttöjen hallinnassa ja erävoitto tuli pistein 25-20. Toinen erä alkoi vastustajan hallinnalla ja tilanteessa 0-5 oli Tainan aikalisä paikallaan. Aikalisän jälkeen tyttöjen peli rauhoittui, mutta oltiin silti koko ajan muutaman pisteen takamatkalla. Lopulta päästiin tasoihin tilanteen ollessa 21-21. Tämän jälkeen tytöt puristivat väkisin ohi suoraan 2-0 voittoon.

Toisessa pelissä vastaan tuli kotijoukkue Pieksämäen Tsemppi 1.Kovasta kotijoukkueen kannustuksesta huolimatta tytöt pitivät hermot kurissa ja ottivat jo turnauksen toisen 2-0 voiton pistein 25-17, 25-19.

Kolmannessa pelissä tuli vastaan jo aiemminkin kohdattu Kuopion joukkue. Ensimmäisen erän tytöt veivät helposti pistein 25-17. Toisen erän alkuun iski sitten heikko hetki, olisiko jo ollut väsymystä. Vastustaja karkasi heti erän alussa niin kauas, ettei tytöillä oikein ollut mahdollista taistella erävoitosta ja erä menikin Kuopiolle 25-10. Peli meni kolmanteen erään ja ratkesi tiukan taistelun jälkeen Kuopiolle jatkopisteillä 18-16.

Tytöt ottivat kuitenkin turnausvoiton tästä sijoitusturnauksesta. Tytöt sijoittuivat sarjassa sijalle 29, sarjassa pelasi 137 joukkuetta. Tytöt olivat Pohjoisen alueen joukkueista neljänneksi paras mikä on tosi hyvä saavutus. Nyt vähän lepoa ja kohti Poweria. Osalla tytöistä pelit vielä jatkuvat B-ikäluokassa.

Turnausvoittajat
Tsemppi pelajaan palkitseminen

C-tytöt Nurmossa

C-tytöt osallistuivat 16.12 Nurmossa C-tyttöjen 3.poolin turnaukseen. Turnauksessa olivat mukana joukkueet Rovaniemeltä, Kiuruvedeltä, Heitto ja kotijoukkue Nurmosta. Matkaan lähdettiin perjantaina iltapäivästä ja yöpyminen oli Seinäjoella. Aamupalalla päästiin yhteiskuvaan Jari ”BullMentulan kanssa.

Itse peleissä odotettavissa oli, että tiukin peli tulee Rovaniemen kanssa ja näin kävikin. Ensimmäinen erä tiukan väännön jälkeen Heitolle ja toinen erä sitten Rovaniemelle. Kolmannessa erässä jäätiin vähän lähtökuoppiin ja oltiin pahimmillaan häviöllä 3-9.  Tytöt kuitenkin nousivat vielä taistelemaan voitosta, mutta Rovaniemi vei voiton jatkopistellä 14-16. Seuraava peli Kiuruvettä vastaan sujui helpommin ja tytöille puhdas 2-0 voitto. Viemisessä pelissä vastaan tuli koti joukkue Nurmo. Ensimmäinen erä hoitui helposti, mutta viimeisessä erässä vastustaja pääsi turhankin lähelle, lähinnä omien virheiden seurauksena. Viimeisestä pelistä kuitenkin tuli myös puhdas 2-0 voitto. Tytöt sijoittuivat turnauksen toiselle sijalle. Konnaisuudessa tytöiltä hyvät pelit ja tästä on hyvä jatkaa.

C-tyttöjä aluejoukkue leirillä Rovaniemllä

Alisa Honka ja Emilia Vähä oli valittu C-tyttöjen alujoukkueleirille  missä valitaan joukkueet tuleviin C-ikäisten aluejoukkueisiin. Lerillä oli tässä vaiheessa mukan yhteensä 27 tyttöä, joista valitaan loppulisiin joukkueisiin 11 tyttöä 1-joukkueseen ja 12 tyttöä 2-joukkueeseen.

Leirillä uusittiin mm. kaikki testit kuten leuanveto, 5-loikka, kuntopallonheitto, tsemppipunnerrus, sukkulaviesti ja ulottuvuustesti. Leirilla oli tyttöjä 12 alueen urheiluseurasta. Joukkueeseen valitut tytöt kokoontuvat lerin merkeissä taas kahden viikon kuluttua Rovaniemellä.

C-tyttöjä massaleirillä Rovaniemellä

Sanna Honkanen ja Emilia Vähä osallistuivat C-tyttöjen massailemille Rovaniemellä 20-21-5. Samalle leirille valittu Alisa Honka joutui jättämään leirin väliin sairastumisen vuoksi. Leirin valmentajina toimivat Marko Kaakinen, Mikko Heikkilä, Isto Rajala ja Larissa Tammis. Alue leirit jatkuvat elokuussa sinne valittujen osalta.

Emilia Vähä oli valittu massaleirille viimevuoden näyttöjen perusteella. Alisa ja Sanna oli valittu leirille Haukiputaan tryout leirin kautta. Samalle tryoy leirille osallistuivat myös Aada Honka ja Ilona Peränen. Samanlaisia tryout leirejä pidettiin kolmella paikkakunnalla.

20.4 Kajaani, valmentajat; Janne Karppinen KIVA ja Larissa Tammis SoJy

29.4 Rovaniemi, valmentajat: Marko Kaakinen PaKa, Isto Rajala PaKa ja Mikko Heikkilä LaSu.

1.5. Haukipudas, valmentajana: Taina Kaikkonen HaHe

Emilia Vähä ja Sanna Honkanen

B-tyttöjä pohjoisen aluejoukkueseen

B-tyttöjen alujoukkue leiri pidettiin Rovaniemellä 13-14.5. Leirillä tekeminen painouttui pelaamiseen ja joukkueiden rakentamiseen pelipaikkoineen. HaHe:n tytöistä mukana oli Henna Joentakanen ja Jenna Vähä. Sunnuntaina iltapäivällä julkastiin pohjoisen joukkueiden kokoonpanot johon Henna ja Jenna myös kuuluvat.

Seuraavaksi tytöt lähtevät mittamaan muiden alueiden tyttöjen pelikovuutta alue SM-kisohin Hollolaan.B-ikäisten poikien ja tyttöjen aluejoukkueiden SM-kisat pelataan Hollolassa 26.-28. toukokuuta.

Jenna ja Henna

Kulunut kausi B-tytöissä

B-tytöt tulivat mukaan aluesarjaan vasta keväällä 2017 pitäen syksyn 2016 taukoa. Joukkue koottiin sekalaisista ikäluokista, aina -99 ja 03 väliltä. Joukkueeseen valittiin 7 pääpelaajaa, ja joitakin varapelaajia, jotka eivät yleensä kuitenkaan kulkeneet turnauksissa mukana.

Harjoituksissa käytiin vaihtelevalla menestyksellä, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Kuitenkin pelit ja harjoitukset luistivat mallikkaasti, etenkin, kun yhteishenki oli hyvä. Joukkue kulki turnausvoitosta toiseen, ja tuli siihen tulokseen, että vain lahjattomat treenaavat. Joukkue nousikin nopeasti pooleja ylöspäin ja pääsi pelaamaan sijoista 21-28, joita korkeammalle ei olisi sitten keväällä aloittanut joukkue voinutkaan päästä. Sijoitukset olivat myös korkeammat, kuin koskaan aikaisemmin.

Viimeisessä turnauksessa kuitenkin alkoi harjoituksissa käymisen vähyys näkyä, ja joukkue kokikin muutaman tappion. Joukkue voitti Kiskon 2-0, ja hävisi sekä KLP-86 että JuJulle 2-1. Kuitenkin lopullinen sijoitus oli 22., josta koko joukkue oli erittäin tyytyväinen.

Kausi oli mukava ja todellakin yllättävän hyvä. Kaikki pelaajat kehittyivät, ja monet syvensivät osaamistaan omalla pelipaikallaan. Suuremmilta loukkaantumisilta säilyttiin ja vire pysyi koko kauden päällä. Joukkue on nyt menossa Power Cupiin hyvillä mielin, ja suunta kohti tulevaisuutta on jo otettu.

Kirjoittanut

B-tyttöjen kapteeni

Venla Jutila

E-tiikerisarjan Pohjois-Suomen mestaruus Haukiputaalle

E-tyttöjen viimeinen turnaus sijoista 1-6 pelattiin Totto-hallissa Rovaniemellä su 23.4.2017. Mukana oli kaksi WoVon joukkuetta (Super- ja Hyppypallot), Oulun Kisko, Kuusamon Pallo-Karhut, Lapin Sudet Ivalosta ja tietysti Haukiputaan Heiton Kirput.

Ensimmäinen peli pelattiin PAKAa vastaan. Ensimmäinen erä hävittiin 23-25, mutta toinen erä vietiin 25-18. Kolmannessa erässä peli meni todella tiukaksi, mutta PAKA voitti 16-14.

Ennen toista peliä ilmassa oli pientä alakuloisuutta edellisen pelin häviöstä, mutta tyttöjen alaspäin kääntyneet huulet nousivat ylöspäin, kun todettiin että vielä on mahdollisuus voittaa kultaa. Niinpä peli lähti hyvin käyntiin ja ensimmäinen erä päättyi 25-22 Heiton voittoon. Toinen erä päättyi samoilla pisteille ja niin Heitto peittosi WoVon Superpallot 2-0.

Sen jälkeen odotettiin, että saataisiin tietää vastustaja seuraavaan peliin, missä ratkaistaisiin toinen finaaliin menevä joukkue. Vastustajaksi tulikin tuttua tutumpi Oulun Kisko. Ensimmäinen erä pelattiin suoraan Kiskon pussiin ja niinpä Heitto hävisi 20-25. Tuosta hävitystä erästä tytöt vain reipastuivat ja päättivät, että tämä pelihän menee kolmanteen erään! Ja niinhän se meni. Toisen erän tytöt voittivat 25-19. Kolmas erä oli tiukka, mutta tytöt eivät lannistuneet ja erä voitettiin 15-12. Tyttöjen ilmeistä huomasi, että voitto oli todella tärkeä. Kysehän oli finaalipaikasta. Kiskon matka jatkui pronssiotteluun PAKAa vastaan.

Finaalissa vastassa oli Lapin sudet, jotka olivat voittaneet jokaisen aiemman pelin. Mutta tytöt päättivät, että nämähän kukistetaan ja kulta otetaan. Ensimmäinen erä oli todella tiukka ja tulihan siinä pari aikalisääkin otettua. Kovan taistelun jälkeen LaSu kuitenkin voitti pistein 25-23. Tytöt eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaikka heissä huomasikin pientä väsymystä. Toisen erän pisteet kääntyivätkin Heiton puoleen ja niin tytöt voittivat erän 25-19 ja veivät sen kolmanteen erään. Kolmannessa erässä väsymys oli molemminpuolista, mutta peli vain koveni. Vaihtopenkillä valmentajat jännittivät niin paljon, että eivät voineet katsoa. Erä kuitenkin loppui 15-13 Heiton voittoon. Kyllä silloin tytöt olivat iloisia ja valmentaja ei voinut uskoa asiaa todeksi.

6. sijalle jäi WoVon Hyppypallot ja 5. oli WoVon Superpallot. 4. sijalle jäi Kuusamon Pallo-Karhut, joten Oulun Kisko oli 3., Lapin Sudet olivat 2. ja Heiton tytöt olivat 1.. Niin päättyi E-tyttöjen viimeinen turnaus ennen Power Cupia.

Maria, Noora, Sofia, Saara, Emma ja Ilona.
Tytöt pelaamassa WoVon Superpalloja vastaan.
Tytöt juhlimassa finaalin voittoa.

D-tyttöt AM-sarja 2017

D-tyttöjen AM-sarjan viimeinen turnaus pelattiin su 8.4.2017 Oulun Maikkulassa.

Ensimmäinen peli PaKaa vastaa lähti vähän nihkeästi käyntiin tyttöjen osalta, olisiko ollut vähän liikaa jännitystä. Ensimmäinen erä hävittiin niukasti 20-25 ja toinen erä sitten voitettiin 25-21. Kolmannessa erässä oltiin kokoajan pienellä etumatkalla ja erä meille 15-10.

Seuraava vastustaja oli KempeLe. Ensimmäinen erä hävittiin taas niukasta 25-22 ja toinen vietiin sitten hieman suuremmalla erolla 25-18. Kolmannessa erässä nähtiin todellista yritystä tyttöjen osalta ja erä meille 15-12. Tämä vastustaja on ottanut todella suuren harppauksen eteenpäin verrattuna viime syksyn ensimmäisiin peleihin.

Seraavaksi vastujaksi asettui Kisko. Alku lähti käyntiin vähän nihkeästi ei saatu oiken kiinni omasta pelirytmistä. Toinen erä sitten kääntyi meille helpommin, puhdas 2-0 voitto eräpisteiden ollessa 25-17 ja 25-14.

PePo oli sitten turnauksen viimeisen pelin vastustaja ja tähän peliin päättyi tyttöjen kausi tällä kertaa. Olisiko johtunut jo peliväsymyksestä , mutta ei oikein päästy haastamaan Pellon joukkuetta kunnolla. Viimeisestä pelistä häviö 2-0 niukoilla erä pisteillä 21-25 ja 22-25.

HaHe tytöt sijoittuivat sarjassa kahdeksannalle sijalle. Sijoitus on tosi hyvä koska meidän tytöt kuuluivat sarjan nuorimpiin  ja voivat halutessan jatkaa vielä ensivuonakin tässä sarjassa.

Veera, Eveliina, Oona, Iina-Reeta, Aada ja Taina
Lämmittelyt menossa
Peli alkaa
Tekninenpalaveri = aikalisä

Power Cup 2016 Hämeenlinna

Heiton lentopallo tytöt osallistuivat Power Cup turnaukseen viiden joukkueen voimin. Mukana oli tyttöjä joille tämä oli ihan ensimmäinen turnaus ja konkareita joilla on jo useampi Poweri koettuna. Matkaan lähdettiin keskiviikkona puolen päivän aikaan ja perillä majoituskoululla oltiin noin klo.22. Turnaus viikonlopun pelit saatiin pelata vaihtelevissa olosuhteissa, kovaa tuulta, vesisadetta ja jopa rakeitakin vähän, mutta paistoi se aurinkokin välillä. Nyt saatiin tytöille paljon pelikokemusta ja menestystäkin siitä osoituksena B-tyttöjen 5. sija omassa sarjassaan.

Paluumatkalla oli Ilosia mutta ehkä vähän väsyneitä tyttöjä rankan turnausviikonlopun jäljiltä. Perillä Haukiputaalla oltiin hyvissä ajoin ja nyt ansaitulle levolle lentopallosta. Harjoitukset lähtevät pyörimään uudelleen heinä- elokuun aikana mistä ilmoitellaan tarkemmin.