Heitto jakoi Martti-Lautasen ja Vuoden Toimija palkinnot

19.12.2023

Haukiputaan Heiton entisen puheenjohtajan, Martti Siipolan nimeä kantava Martti-Lautanen myönnetään henkilölle tai joukkueelle, joka on edustanut urheilijana ja omalla toiminnallaan edistänyt Heiton ja lajinsa toimintaa. Martti-Lautasta on jaettu Haukiputaan Heitossa vuodesta 1998 lähtien. Vuoden Toimijaksi valitaan henkilö tai henkilöt, jotka ovat taustahenkilönä ja tai omalla toiminnallaan edistäneet Heiton ja lajien toimintaa. Vuoden Toimija on valittu vuodesta 2002 lähtien.

Tänä vuonna Vuoden Toimijaksi valittiin kaksi henkilöä: Juulia Kangas ja Henna Raappana. Juulia on toiminut voimistelujaoston valmennuspäällikkönä, ja tehnyt tuossa tehtävässä sekä vapaaehtoisena tärkeää kehitystyötä seurassa. Henna on puolestaan toiminut aktiivisena voimistelun harrasteryhmien ohjaajana ja siten ollut kasvattamassa ja kehittämässä matalan kynnyksen harrastetoimintaa. Kehitystyö ja sen vieminen käytäntöön ovat edistäneen voimistelujaoston toimintaa.

Martti-Lautasen sai tänä vuonna Sara Laukkanen. Sara saavutti vuoden aikana kaksi pronssimitalia ja pistesijoja ikäkauden SM-uinneissa, sekä useamman mitalisijan kansainvälisissä CSIT:n maailmankisojen uinneissa. Sara edustaa myös Heitossa useamman lajin harrastajia voimistelujaoston kilpajoukkueen Lexian jäsenenä. Lexia saavutti 1. kategorian ja sen myötä mitalisijoja kevään 2023 kisoissa.

Haukiputaan Heitto onnittelee palkittuja!