Otteluraporttit

HaHen tyttöjen voittoputki viemässä joukkueen Suomen huipulle

 

HaHe-lentopallon B‑tyttöjen (15–16v) syyskausi jatkui upealla voittoputkella. Kempeleessä pelattiin lauantaina 30.10. kovatasoisia pelejä. HaHe pelasi jälleen tehokkaasti puolustaen sekä voimakkaasti hyökäten, tuloksena turnausvoitto ja jatkumo A‑pooliin!

Eli HaHe voitti kaikki pelit puhtaasti 2–0.

Avauspelissä Rovaniemen WoVo.n tytöt eivät päässeet helpolla HaHen kanssa. Peli voitettiin luvuin 25–17, 25–15.

Toiseen peliin vastaan tuli Muhokselta Volley-96. Monien muiden joukkueiden tavoin, Volley-96 joutui luovuttamaan voiton HaHelle 25–8, 25–19.

Kolmas peli Kempeleen Lentopalloa vastaan oli odotetusti tiukin, ja tytöt kokivat jopa pientä hermoilua aloituserässä. Mutta kovalla tahdonvoimalla ja taidolla KempeLe kaatui luvuin 25–22 ja 25–12. Se tuntui HaHen tytöistä erityisen miellyttävältä voitolta.

– Hienosti myös meidän pitkän matkan tytöt, Kuortaneelta tulleet pelaajat jaksoivat koko pitkän päivän pelata, vaikka toisen ja kolmannen erän välillä oli yli kolmen tunnin tauko. Kaikki tekivät oman roolinsa mukaista työtä kiitettävästi, valmentaja Taina Kaikkonen kehui.

– Syötöt toimivat hyvin ja hyökättiin rohkeasti. Tytöt näytti ansaitsevansa paikan näin korkealla tasolla, he ovat kehittyneet hienosti ja pelaavat yhtenäisesti, valmentaja summaa upeaa syksyä.

Seuraava turnaus pelataan kotiturnauksena Haukiputaan Länsituulen koululla lauantaina 20.11. Vastassa on silloin Nurmion Jymy, Jyväskylän Lentis ja Oriveden Ponnistus. Sieltä sitten 2 parasta joukkuetta saa jatkaa A‑poolissa ja 2 tippuu B pooliin. HaHella on selkeä näkemys pysyä A‑poolissa.

Kaisuleena Joenväärä