Ajankohtaista

16.10.2022

Stara tapahtuma Jatulissa, tervetuloa! Lisätietoa Kisanetissä.

 

1.8.2022, 21.8.2022

Harrasteryhmiin ilmoittautumisen ohjeet löytyvät voimistelun verkkosivuilta. Huom! myös aikuisten ryhmät tarjolla (esim. yli 30 v ryhmä sunnuntaisin 18:30-20:30 esim. niille joiden lapset käyvät perhevuoroilla uimassa)

Joukkueisiin ilmoittautumista varten on toimitettu joukkueenjohtajille linkit vanhemmille jaettavaksi: treenit tulevat näkyviin kun ilmoittautumiset on otettu vastaan

 

Muistattehan, että voimistelijoiden täytyy liittyä myös Heiton jäseniksi!

- suosittelemme vanhemmille ja muille perheenjäsenille liittymistä; esim. sunnuntain treenien aikana voivat muut perheenjäsenet käydä uimassa perhevuorolla ja voimistelija voi liittyä mukaan treenien jälkeen

 

3.1.2022 MyClub

MyClub käyttöönoton myötä voimistelujaostossakin tulee muutoksia ryhmiin ja treeneihin ilmoittautumisessa. MyClub tulee käyttöön kaikille joukkueille ja harrasteryhmille treeneihin osallistumista ja tiedotusta ym. varten. Käyttöönotto tapahtuu tammikuun alussa, sen jälkeen kun seuran jäseneksi ilmoittautuminen on alkanut MyClubin kautta. Voimistelujaoston toiminnan osalta tiedotetaan voimistelijoita ja huoltajia mahdollisimman pian.

 

Tilausjumpat

 

Tarjoamme tilausjumppia lapsi- ja aikuisryhmille. Jumppatukion voi tilata esimerkiksi päiväkotiin tai kouluryhmälle. Aikuisryhmille tilausjumppa soveltuu esimerkiksi työpaikan virkistystapahtumaksi. Jumpat voidaan toteuttaa Heiton talolla (Törmäntie 15), tilaajan omissa tiloissa tai muussa erikseen varatussa tilassa. Jumpan kesto on yleensä 45-60min, mutta tarvittaesssa aika voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan. Lasten tunnit luodaan teemojen ympärille kohderyhmän ikä ja toiveet huomioiden. Aikuisille tarjotaan esimerkiksi venyttelyä, kehonhallintaa, ryhmäytymistä tai kuminauhalla jumppaamista.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän ryhmälle sopiva jumppatuokio!

 

Kyselyt ja tarjoukset:

Elina Puranen

elina.puranen(a)haukiputaanheitto.fi