Jaoston jäseneksi

 

Triathlonjaosto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua triathlontoimintaan, triathlonin harrastamiseen ja kilpailemiseen. Tuemme ja kannustamme jäseniämme omaehtoiseen liikkumiseen. Yhdessä voimme edesauttaa triathlonharrastuksen tunnettavuutta sekä mahdollistaa aktiivinen harrastustoiminta alueellamme.

 
Triathlonjaoston jäsenenä pääset mukaan mukavaan porukkaan. Jäsenistämme löytyy niin lapsia, nuoria aikuisia, varttuneempia liikkujia ja kaikenikäisiä siitä väliltä. Jokainen liikkuu omalla kuntotasollaan itseään välillä haastaen. Joukossamme on kisaajia, harrastajia ja ihan vain kuntoansa kohottavia sekä liikunnan ilosta nauttimista.
 
Triathlonjaostolla on monenlaista toimintaa sauvakävelystä salibandyyn, hiihdosta polkujuoksuun, lihaskuntoharjoittelusta spinnigiin ja tietenkin myös triathlonin osalajien kehittäminen.
Triathlonjaosto käyttää Nimenhuuto-palvelua, jota käytämme treenien, yhteisharjoitusten, kisojen  jne. tiedottamiseen. 
 
Triathlonjaosto tukee jäseniensä liikkumista monenlaisin tavoin. Triathlonjaosto on järjestänyt ja järjestää  triathlonleirejä 1-2/krt vuodessa, uintivalmennusta, osalaji viikonloppuja, kuntotestausta, yhteisiä kisareissuja, kisoja, duathlontreenejä, lihaskuntotreenejä, juoksukouluja, hiihtokoulua, teematapahtumia ja paljon muuta jäsenten toiveiden pohjalta.
 
Tule mukaan!

 

HOX! Seuran jäsenmaksun maksaminen on perusedellytys kaikkeen seuratoimintaan osallistumiselle eli sinun tulee olla seuran jäsen, jotta voit liittyä triathlonjaoston jäseneksi maksamalla kausimaksun!!

 

Triathlonjaoston kausimaksu maksetaan kerralla koko vuodelle ja vuoden 2019 maksu aikuiselle on 50€, junioreille (alle 18v.) 25€. Kausimaksun voi suorittaa suoraan triathlonjaostolle tilinumerolle FI7957407520130336, Viite: 20433. Täytä myös triathlonjaoston jäsenlomake 2019 liittyessäsi ja ns. vanhat jäsenet AINA uuden kausimaksun maksamisen yhteydessä.

 

Henkilö halutessaan liittyä triathlonjaostoon ja täyttäessään jäsenlomakkeen hyväksyy, että hänen ilmoittamansa henkilö- ja yhteystietonsa tallennetaan jaoston jäsenrekisteriä varten ja henkilö liitetään Suomen Triathlonliiton jäseneksi Suomisport-palveluun. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille ilman jäsenen erillistä suostumusta. Jokaisella jäsenrekisteriin liitetyllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, pyytää korjauksia, poistamaan hänestä tallennetut tiedot kokonaan tai kieltää liittämisen Triathlonliiton jäseneksi. Lisätietoja ja yhteydenotot jaoston sihteeri tanja.ylisirnio(at)haukiputaanheitto.fi.

 

 

Triathlonjaoston jäsenlomake 2019

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.