Jaoston jäseneksi

 

Triathlonjaosto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua triathlontoimintaan, triathlonin harrastamiseen ja kilpailemiseen. Tuemme ja kannustamme jäseniämme omaehtoiseen liikkumiseen. Yhdessä voimme edesauttaa triathlonharrastuksen tunnettavuutta sekä mahdollistaa aktiivinen harrastustoiminta alueellamme.

 

Triathlonjaoston jäsenenä pääset mukaan mukavaan porukkaan. Jäsenistämme löytyy kaikenikäisiä ja jokainen meistä liikkuu omalla kuntotasollaan itseään välillä haastaen. Joukostamme löytyy kisaajia, harrastajia ja ihan vain kuntoansa kohottavia sekä mutta kaikki nauttivat liikunnan ilosta. Haukiputaan Heitto kuuluu Triathlonliittoon.

 

Triathlonjaostolla on monenlaista toimintaa sauvakävelystä salibandyyn, hiihdosta polkujuoksuun, lihaskuntoharjoittelusta spinnigiin ja tietenkin myös triathlonin osalajien kehittäminen.

Triathlonjaosto käyttää Nimenhuuto-palvelua, jota käytämme treenien, yhteisharjoitusten, kisojen jne. tiedottamiseen. 

 

Triathlonjaosto tukee jäseniensä liikkumista monenlaisin tavoin. Triathlonjaosto on järjestänyt ja järjestää  triathlonleirejä 1-2/krt vuodessa, uintivalmennusta, osalaji viikonloppuja, kuntotestausta, yhteisiä kisareissuja, kisoja, duathlontreenejä, lihaskuntotreenejä, juoksukouluja, hiihtokoulua, teematapahtumia ja paljon muuta jäsenten toiveiden pohjalta.

 

Tule mukaan!

 

HOX! Seuran jäsenmaksun maksaminen on perusedellytys kaikkeen seuratoimintaan osallistumiselle eli sinun tulee olla seuran jäsen, jotta voit liittyä triathlonjaoston jäseneksi maksamalla kausimaksun!!

 

Triathlonjaoston kausimaksu maksetaan kerralla koko vuodelle. Vuoden 2020 maksu aikuiselle on 60€, junioreille (alle 18v.) 30€. Kausimaksun voi suorittaa suoraan triathlonjaostolle tilinumerolle FI79 5740 7520 1303 36, Viite: 20585. Täytä myös "Triathlonjaoston jäsenlomake 2020" liittyessäsi uutena ja myös ns. vanhat jäsenet AINA uuden kausimaksun maksamisen yhteydessä. 

 

Jos haluat että sinut liitetään Triathlonliiton jäseneksi vastaa jaoston jäsenlomakkeen kysymykseen Kyllä. Sinut liitetään Triathlonliiton käyttämään Suomisport-palveluun. Triathlonliiton jäsenenä voit vuonna 2020 edustaa seuraamme Triathlonliiton alaisissa kilpailuissa ja olet oikeutettu menestyessäsi mahdollisiin SM-mitaleihin. Kunto- tai muut triathlontapahtumat eivät vaadi Triathlonliiton jäsenyyttä. 

Sinulta kerättyjä tietoja ei luovuteta muille osapuolille Triathlonliittoa lukuunottamatta ilman erillistä suostumusta. Jokaisella jaostonjäsenellä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa, pyytää korjauksia, poistamaan hänestä tallennetut tiedot kokonaan tai kieltää liittämisen Triathlonliiton jäseneksi. Vanhat tiedot poistetaan jokaisen kauden päätteeksi. 

Lisätietoja ja yhteydenotot jaoston sihteeri tanja.ylisirnio(at)haukiputaanheitto.fi.

 

 

Triathlonjaoston jäsenlomake 2020

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.