Sulkapallo

Jesse Kosamo venyttää puolustuslyöntiin.
Tiia Laurilan clear-lyönti lähtee kovaa takakentältä.

 

 

Sulkapalloa mukavassa seurassa

Sulkapallo on siitä hieno laji, että aloituskynnys on matala, vähänkin pelanneet saavat onnistumisia ja se soveltuu kaiken ikäisille.

Sulkapallon pariin löytävät monet myös muita lajeja monipuolisesti kokeilleet, kuten kuvissa oleville Tiialle ja Jesselle kävi.

Tässä ryhmässä jokainen saa harrastaa oman mielensä mukaisesti. Haluat ehkä harrastaa omaksi iloksi ja kunnon ylläpitämiseksi tai sulkapallo voi olla juuri teidän perheelle sopiva yhteinen liikuntamuoto. Jos haluat kehittyä lajissa ja edetä kilpailulliseen toimintaan tulemme tukemaan sinua tavoitteisiisi pääsemisessä. Valmennusta tarjoamme sinulle halutessasi.

Meidän seurassa kokeneemmat pelaajat ohjaavat ja sparraavat sinua mielellään. Ryhmästämme löytyy osaavaa valmennusta ja käytämme jonkin verran myös ulkopuolista valmennusta lähinnä kilpailulliseen toimintaan osallistuville. Ryhmässä pelaaminen tapahtuu rennolla otteella huumoria unohtamatta. Porukkaan toivotaan monen tasoisia pelaajia, jotta jokaiselle löytyisi tasaväkinen vastustaja, tällöin pelaaminen on hauskinta. Tule siis kokeilemaan mukavaa kuntoilulajia!

 

Lisätietoja: Kari Laurila 040-8253177

 

 

 

Ilmoittautuminen mailapelijaostoon tapahtuu myClub:n kautta:

 

https://haukiputaanheitto.myclub.fi/flow/events/3433617

HaHe on yksi Suomen nuorimpia sulkapalloseuroja. Toimintaa on junnuille ja aikuisille.