Haukiputaan Heiton salibandyn edustusnaiset Suomen Cupissa jatkoon

3.9.2021

Ilona Kotaniemi #99
Ilona Kotaniemi #99
Tuuli Koskinen #11
Tuuli Koskinen #11
Anna-Maria Rantaiso #27
Anna-Maria Rantaiso #27

Haukiputaan Heiton naisten salibandyn edustusjoukkue aloitti kautensa pirteästi viime lauantaina Teho Sport Suomen Cupin 1. kierroksella Kälviällä.

Ensimmäinen peli Kälviän Tarmoa vastaan oli hieman hermostunutta ja levotonta, mutta HaHe kaatoi vastustajan kuitenkin selvin lukemin 9–1. Kälviän Tarmo pelaa kuluvalla kaudella naisten 2. divisioonaa.

Toinen peli Sievin Sisua vastaan oli tasaisempi, ja HaHen peli alkoi joukkueena kulkea myös paremmin. Lopputuloksena 6–3 voitto Sievistä. Sievi Sisu pelaa kuluvalla kaudella naisten 1. divisioonaa kuten Haukiputaan Heittokin.

HaHen maali- ja pistekuningatar Suomen Cupin 1. kierroksella oli Ilona Kotaniemi 4+1 pistesaldollaan. Toiseksi eniten pisteitä takoi Tuuli Koskinen 3+1 ja kolmanneksi joukkueen pistepörssissä sijoittui Anna-Maria Rantaiso 1+3 pisteellä. Kaiken kaikkiaan onnistumisia tuli pelaajille hyvin laajalla rintamalla.

Puhtaalla kahdella voitolla HaHe etenee Suomen Cupin 2. kierrokselle, joka pelataan 12.9. Uuraisissa. Myös SieSi eteni 2 voitolla ja 1 häviöllä toiselle kierrokselle.

Suomen Cupin 2. kierroksella G‑lohkossa pelaavat HaHen ja SieSin lisäksi O2–Jyväskylä (F‑liiga B) ja SBS Wirmo Akatemia.

Eteneminen seuraavalle kierrokselle vaatii 2 voittoa.

 

Teksti: Eeva Repo

Kuvat: Juha "Salama" Tauriainen

 

Ottelutilastot Suomen Cup 1. kierros 28.8. A-lohko

 

Otteluohjelma Suomen Cupin 2. kierros 12.9. G-lohko

 

Rantapohja uutinen