Nallepaini

Heiton jäsenkortti 2019 tai jäsenmaksun maksukuitti esitettävä valmentajille. Jäsenmaksun suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle seuran toimintaan!
Kysy vapaista paikoista Katjalta heitto.nallepaini@gmail.com tai 040-5430238 klo 16 jälkeen!
Nallepainiin haetaan uusia ohjaajia,ota yhteys Katjaan heitto.nallepaini@gmail.com tai 040-5430238!

Nallepaini on lapsen ja aikuisen yhteinen mukava harrastus!

Nallepaini on tarkoitettu noin 3 - 6 vuotiaille lapsille vanhempineen. Nallepainissa tärkeintä on hauska yhteinen tekeminen! Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti lapsen perusmotoriikkaa ja koordinaatiokykyä, unohtamatta aikuisen lihaskuntoa. Tunti tarjoaa hauskan ja urheilullisen tavan vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta, ryhmässä toimimista ja tietenkin tasapainoa, nopeutta, ketteryyttä sekä voimaa. Lapsi tekee kaikki harjoitukset yhdessä aikuisen kanssa.

 

 

Nallepainiryhmä harjoittelee maanantaisin klo 17:15-18:00 Jatulin painisalissa. Tunnit pidetään 19.8.-9.12.2019 (tunteja ei syyslomalla)


 

Varusteet: sisäliikuntavaatteet (T-paita, verkkarit/leggarit/mielellään lapselle pitkät housut, sukat/tossut) ja vesipullo.

 

Kausimaksu: 85€ + seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna sekä lapsella että aikuisella. Jäsenmaksut löytyvät tästä.  Liittymiskaavake löytyy tästä.

 

Ohjaajat:

Katja Erkkilä / puhelin 040-5430238 / sposti: heitto.nallepaini@gmail.com

Armi Karsikas

Sirpa Isokoski

Antti Erkkilä