Ajankohtaista

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muistithan harrastamisen tuen ?

 

Seura pystyy tukemaan harrastajan kustannuksissa. Katso tarkemmin Heiton etusivu ja ajankohtaista. 
Lisäksi voit  hakea tukea Oulussa asuvan, 7-18-vuotiaan lapsesi harrastuksen toimintamaksuihin tai välineisiin Oulun Diakonissalaitoksen avustustoimikunnalta. Tarkemmin löytyy tietoa ODL:n sivuilta tästä.

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valmentajat, huoltajat ja painijat:  seuratkaa painijoiden ihon kuntoa !
 

Ihotaudit (kuten märkärupi ja silsa) leviävät helposti kontaktilajeissa. Ihotauteja ehkäistään tarkastamalla säännöllisesti painijan iho, käyttämällä ketokonatsolishampoopesua (apteekista esim. Nitzoral) harjoitusten ja painiotteluiden jälkeen, huolehtimalla painimaton puhtaudesta sekä hoitamalla ihotaudit mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
 

Jos epäilet ihotautia painijalla, ota valmentajaan yhteyttä ja tarvittaessa lääkäriin. Ihotaudit on vastuullista hoitaa oikealla lääkityksellä kuntoon. Treeneistä pidetään luonnollisesti taukoa kunnes iho on parantunut.
 

Valmentajat: muistakaa desifioida molski treenien jälkeen puhdistusaineella !