Vesivoi­mistelut alkavat ja korona­passin käyttö päättyy liikun­ta­ti­loissa

5.2.2022

Vesivoi­mistelut alkavat ja korona­passin käyttö päättyy liikun­ta­ti­loissa

JULKAISTU 31.1.2022

Koronapassin käyttö päättyy Oulun kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa. Koronapassia ei enää kysytä liikuntatiloihin tulevilta tiistaista 1.2.2022 alkaen. Samoin ohjatut yleiset vesivoimistelut alkavat Oulun kaupungin uimahalleissa tiistaina 1.2.2022. Linjaukset perustuvat Pohjois-Suomen aluehallintoviraston 28.1.2022 tekemiin päätöksiin.

Liikuntapalvelut korostaa, että liikuntatiloihin tullaan edelleenkin vain täysin terveenä. Yleisissä tiloissa muistathan käyttää kasvomaskia suosituksen mukaisesti. Hygieniasyistä suosittelemme maksamaan kortilla käteisen sijasta. Muistathan myös hyvän käsihygienian sekä kanssaihmisten huomioimisen riittävillä turvaväleillä. Pyydämme myös välttämään tarpeetonta oleskelua kaikissa Oulun kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa koronaviruksen tartuntariskin minimoimiseksi.

Liikunta- ja urheiluseurat sekä tapahtumanjärjestäjät liikuntatiloissa vastaavat itse terveysturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuistaan, kuten koronapassin käyttämisestä. Aluehallintoviraston päätös tapahtumien ja tilojen terveysturvallisuustoimista on voimassa tällä hetkellä 28.2.2022 asti.

Liikuntapalvelut huomauttaa, että terveysturvallisuuteen liittyvät ratkaisut tehdään voimassa olevan epidemiatilanteen mukaan. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja uusia linjauksia tehdään tarpeen vaatiessa.