Oulussa voimaan aluehal­lin­to­vi­raston kokoon­tu­mis­ra­joitus 15.5. alkaen, muut korona­ra­joi­tukset ovat voimassa 23.5. saakka

12.5.2021

Oulussa voimaan aluehal­lin­to­vi­raston kokoon­tu­mis­ra­joitus 15.5. alkaen, muut korona­ra­joi­tukset ovat voimassa 23.5. saakka

JULKAISTU 12.5.2021

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunta purkaa Oulun kaupungin aluetta koskevan 10 hengen kokoontumisrajoituksen siten, että 15.5. alkaen Oulussa tulee voimaan Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kokoontumista koskevat määräykset.

Aluehallintoviraston päätöksen mukaa Pohjois-Pohjanmaalla voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Yli 20 henkilön tilaisuuksia voi järjestää noudattamalla erityisjärjestelyjä. Lisätietoa aluehallintoviraston sivulta.

Muutoin Oulun kaupungissa vielä voimassa olevat koronarajoitukset pysyvät ennallaan 23.5.2021 saakka. Voimassa olevat rajoitukset koskevat aikuisten ryhmäliikuntaa sisätiloissa sekä uimahallien ja liikuntatilojen käyttöä.

  • Uimahallit ja kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki lasten ja nuorten harrastustoimintaan, terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille.
  • Kuntosaleja ja uimahallit ovat avoinna myös 65 vuotta täyttäneille.
  • Muille tilat pysyvät suljettuina ainakin 23.5.2021 saakka.

Aiemman päätöksen mukaan Tietomaa voidaan avata yleisölle 17.5. alkaen.

Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona kohdasta Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset. Sivulta näkyy myös tieto jo avatuista tiloista.