Hiihtosuunnistuksen veteraanien MM-kisat Imatralla

8.2.2017

Mallisuunnistusrasti, lumi aika vähissä.
Mallisuunnistusrasti, lumi aika vähissä.
Mane ja Eeva-Liisa nauttimassa aurinkoisesta hiihtosäästä.
Mane ja Eeva-Liisa nauttimassa aurinkoisesta hiihtosäästä.

Heiton ikinuori Mauno "Mane" Hanhela puolisonsa Eeva-Liisan kanssa on valmistautumassa veteraanien MM-kisoihin. Kisat sivakoidaan Imatralla 7.-12.2.2017. Samaan aikaan Imatralla käydään aikuisten ja nuorten 17- vuotiaiden EM-kisat sekä 20- vuotiaiden MM-kisat.
Suomelle on kisoista tullut jo useampia mitaleja.
Kisasivut löytyvät täältä http://skiofinland.fi/

Mane oli tänään käynyt mallisuunnistusharjoituksessa huomista pitkän matkan kisaa silmällä pitäen. Mane kertoi, että lunta oli tosi vähän ja urat osin jäisiä. Mallisuunnistuksen rastikin oli löytynyt. Kuva kertoo lumen vähyyden.
Torstain kisasta Mane odottaa rankkaa, koska noususummakin on 250 m. Jännittyneenä jäämme odottamaan huomisen kisan kulkua. Lauantaina ja sunnuntaina on vuorossa keskimatkan kilpailu.

Kisapäivää edeltäviin valmisteluihin kuului myös hiihtely Lammassaaren ympäri. Mane kertoi: " Aivan mahtava 4 km latu jäällä Lammassaaren ympäri. Aurinko rämöttää kirkkaalta taivaalta, pakkasta n 10 astetta. Sisimpänä kävelyura 1,2-1,5 m, sitten luistelupaanaa n 6m ja uloimpana 5 perinteisen latu-uraa. Hiihtäjiä paljon, mutta hyvin sopii."