Haukiputaan Heiton vuosikokous loi uskoa tulevaisuuteen

5.12.2015


Haukiputaan Heitto piti vuosikokouksensa omassa Heiton Talossa 30.11. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valittiin uusi johtokunta kaudelle 2016.

 

Seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Jukka Ukkola jatkaa edelleen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Hannu Saikanmäki.
Muut johtokunnan jäsenet: Pirkko Vahtola (sihteeri / jäsenasiat / lentopallo), Vesa Ojala, Pasi Soronen (salibandy), Mauno Ukkola ja Sirpa Ervasti (veteraanit), Juha Sundelin (suunnistus), Jouni Huttunen (paini), Anniina Pohjola (voimistelu), Mika Lukkarila (triathlon) ja Milja Jaatinen ( nuoriso) .
Tulevana toimintavuotena jatketaan toimintojen kehittämistä vastaamaan paremmin jäsenistön, yhteiskunnan ja liikuntajärjestöjen seuratoiminnalle asettamia vaatimuksia. Tämä tarkoittaa ja edellyttää entistä monipuolisempaa ja kattavampaa yhteistyötä seuran eri lajien ja lajivalmentajien kesken sekä yhteistyötä lajien sisällä. Yhteistyön muotoja kaupungin, liikunta- ja vapaaehtoissektorin sekä muiden toimijoiden kanssa pyritään myös syventämään.
Lisäksi kokous evästi johtokuntaa löytämään ratkaisukeinot päätoimisen seuratyöntekijän palkkaukseen ja laatimaan riittävän laaja-alaisen ja toimivan työnkuvan tähän tehtävään. Kokouksessa iloittiin myös johtokunnan uudistumisesta, sillä johtokuntaan valittu Milja Jaatinen on vasta kesän korvilla saavuttanut täysi-ikäisyyden merkkipaalun.
Kokouksessa puhetta johti vuosikymmenien järjestötyön kokemuksella Pentti Lahdensivu.