Suunnistajien kauden päättäjäiset 27.9.

28.9.2014


 

Joukko suunnistusväkeä kokoontui Heiton talolle lauantaina 27.9. kauden päätöstapahtumaan.
Tilaisuudessa kerrattiin kauden tapahtumia ja heräteltiin ajatuksia tulevaan kauteen sekä muistettiin toimijoita ja nuoria pienillä lahjakorteilla. Nyyttäripöydän antimien jälkeen suunnattiin toimintapisteille; askarteluun, muistisuunnistukseen sekä salissa temppuiluun.

Vuoden 2014 nuoreksi suunnistajaksi valittiin Suvi Päkkilä. Suvi on kehittynyt huimasti parina viime vuonna ja on omatoimisesti käynyt Oulurasteilla sekä osallistunut myös omiin harjoituksiin aktiivisesti. Lisäksi Suvi on ollut reipas leiriläinen ja osoittanut rohkeutta osallistumalla kilpailuihin.
Sinnikkyydestä ja rohkeudesta mm. Nuorten Jukola joukkueen pelastajana, jotta oma joukkue mukaan saatiin palkittiin Jouko Tienhaara.
Venla Jaatinen 
oli mukana Pohjois-Pohjanmaan joukkueessa Kultainen Kompassi tapahtumassa Kankaanpäässä. Hänet palkittiin hyvistä kisamenestyksistä ja pääsystä alueen joukkueeseen.
Heiton nuorten tyttöjen Venla-joukkue; Saana Backman, Johanna Juntunen, Hanna Hakala ja Milja Jaatinen palkittiin hyvästä esimerkistä nuorille mm. kilpailumatkoilla iloinen ja avoin mieli, hyvä käytös ja esimerkillisyys. Lisäksi tytöt paransivat vuoden 2013 sijoitusta tänä vuonna Venlojen viestissä sijalta 546. sijalle 342.
Huoltajana ja kuljettana kilpailu- ja leirimatkoilla aktiivisesti ollut Marjo Jaatinenpalkittiin myös yhdessä miehensä Jyrki Jaatisen kanssa ruokailulahjakortilla. 

Kaikenkaikkiaan päättäjäiset onnistuivat mainiosti. 
Syyskausi jatkuu salivuorolla Länsituulen koululla tiistaisin klo:18.45-20.00.
Mukaan ehtii vielä.