Pöytätennisliitto kenttäkierroksella pohjoisessa

12.1.2014

Pöytätennisliiton laji- ja kenttäpääliköt Mika Räsänen ja Taneli Keinonen vierailivat sunnuntaina HaHen pingisvuorolla

Pöytätennisliiton toiseksi nuorimman seuran Haukiputaan Heiton vuorolla vieralleet Mika Räsänen ja Taneli keinonen kävivät tervehtimässä seuratoimijoita ja pelaajia sunnuntain vuorolla.

Mika Räsänen on aktiivinen kilpapelaaja ja kävi nakuttelemassa pisteitä viikonlopun turnauksessa Oulussa. Suomen ranking #2 näytti nuorille pelureille miten palloa lyödään.

Pöytätennisliitto kiertää kentällä ja Mika Räsänen kertoi, että on hienoa vierailla uudessa seurassa. Nyt iskettiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun pohjoisessa järjestettiin kisat, mutta sanoi samalla, että uutta pöytätennisliiton seuraa olisi käyty tervehtimässä paikanpäällä joka tapauksessa.

Paitsi osaamista, jäi HaHelle myös perhetunteja varten uudet mailat. Nyt seuran vuoroilta löytyy paketti kaikille lajikokeilijoille - mukaan voi tulla tutustumaan ilman välineitä.

HaHessa toiminta alkoi vireästi nimenomaan perhekokeiluilla. Näistä tutustujista löytyi PingisMaken rinnalle toinen vetäjä Stefan Diekhoff. Nuorena Saksassa SV Lengerich Handruppia edustanut pöytätennisvirtuoosi vetää nyt yhtä Heiton junioriryhmää.

Heitossa toimivan mailapelijaoston filosofia on tuoda mailapelikultuuria Haukiputaalle. Ensi kesänä alkaa uutena lajina tenniskurssit nuorille.

Ennen kesää voi silmä-käsi taitavuutta harjoitella sulkapallossa ja pöytätenniksessä - tule tutustumaan, tai tulkaa samantien koko perhe!!