Ilmajoelta pari sarjavoittoa

23.2.2013

 

 

Haukiputaan Heiton painijat olivat jälleen tositoimissa, kun Ilmajoella painittiin maailmanmestari ja olympiamitalistin Marko Ylihannukselan lempinimeä kantava MYHI turnaus. Heittolaiset pärjäsivätkin varsiin kohtuullisesti, sillä kotiin tuomisina oli pari kappaletta sarjavoittoja ja pistesijoja.

Petteri Kukkola on armeijan harmaista kotiuduttuaan ahertanut kotisalilla ja leireilyt junioreiden maajoukkueen matkassa. Työnteko on nähtävissä tuloksissa, sillä nyt napsahti lakkariin arvokas turnausvoitto. Matkalla ykköspodiumille kaatuivat niin Tanskan Madis Naarits kun Ilmajoen oma poika Arttu Koivulahti. Kukkolalle siis voitto sarjassa Jun 74 kg. Junioreissa myös paininut Einari Ukkola sijoittui seitsemänneksi sarjassa 84 kg.

 

Toisen sarjavoiton toi pikkuinen mutta sähäkkä Atte Suhonen, sarjan ollessa karhunpennut 20kg. Isoveli Arttu Suhonen P17v 30kg sijoittui sarjassaan pronssille. Muista heittolaisista pisteille ylsivät P 17 v ikäluokassa viidensillä tiloilla Joonas Törmälehto 50kg sarjassa, Eemeli Nisula 69 kg sarjassa ja Markus Vittaniemi P yli 9v 37 kg sarjassa. Juho Pahikainen ja Leevi Ukkola sijoittuivat samassa ikäluokassa 63 kg sarjassa seitsemänneksi ja yhdeksänneksi.