Power Cup oli Kokemus

23.6.2010

Kuva: Taina Kaikkonen.
Kuva: Taina Kaikkonen.
Kuva: Taina Kaikkonen.
Kuva: Taina Kaikkonen.
Anna Abreu kiinosti. Kuva: Taina Kaikkonen.
Anna Abreu kiinosti. Kuva: Taina Kaikkonen.

Neljä reipasta Heiton lentopalloilijaa otti ja matkasi lajinsa valtakunnalliseen suurtapahtumaan Power Cupiin Seinäjoelle 10.-13. kesäkuuta. E-tyttöjen tiikerisarjaa pelannut joukkue urakoi kolmessa ja puolessa päivässä yhteensä 11 matsia. Sijoitus oli ensikertalaisjoukkueelle mukava 67.

 
”Ekakertalaisiksi tytöt pelasivat tosi hyvin ja kehittyivät päivien aikana kovasti, erityisesti aloitussyötössä, sormilyönnissä, hihalyönnissä ja joukkueen yhteishengessä”, valmentaja Taina Kaikkonen iloitsee.
 
Tavoitteena olikin päästä katsomaan, mikä se Power Cup oikein on ja hakemaan hyviä ja iloisia kokemuksia. Mukana oli myös tyttöjen vanhempia. Heittolaiset majoittuivat leirintäalueelle kahteen asuntovaunuun. Herätys oli joka aamu aikaisin, sillä ensimmäinen peli oli jo yhdeksältä. Lauantai-iltana joukkue rentoutui uima-hallissa.
 
”Kohokohtia olivat Anna Abreun näkeminen sekä pelaaminen ja toisten samanikäisten tyttöjen näkeminen”, Kaikkonen kertoo.
 
Tämänvuotinen Power Cup pelattiin Seinäjoen raviradalla. Nuoria osallistujia oli 7500, joukkueita 903. Tällainen määrä vaati 277 pelikenttää.
 
Teksti: Tinja Repo