Ajankohtaista

Seuran YU-mestaruusottelut kisaillaan tulevana torstaina 23.8. Haukiputaan keskuskentällä. Ilmoittautuminen klo 17.00 alkaen, kisat klo 18.00.
Heiton uintijaosto tarjoaa laadukasta uinnin opetusta kaiken ikäisille.
Seuran verkka- ja tuuliasut ovat nyt saativissa Haukiputaan Kesportista ilman tilausta, heti mukaan! Saatavina kaikki lasten ja aikuisten koot! Jaostotunnukselliset ja muut seuratuotteet toimitetaan edelleen tilausten mukaan!
Seuran puheenjohtaja on antanut "päiväkäskyn" no. 1, jossa hän velvoittaa kaikkia seuran ohjaajia ja valmentajia kertomaan ja toteuttamaan seuran harjoituksissa ja tilaisuuksissa Roska Päivässä-liikkeen ideologiaa! Myös jäsenistöä kehotetaan ottamaan liikkeen ideologia osaksi jokapäiväistä elämäänsä!
Seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Jukka Ukkola valittiin Porissa 9-10.6 pidetyssa TUL:n 26. liittokokouksessa, liiton valtuuston I varapuheenjohtajaksi.
Seuran ja sen eri jaostojen puheenjohtajat kokoontuvat Heiton talolle sunnuntaina 27.5. klo 15.00 alkaen, arvioimaan seuran toimintojen tilaa ja pohtimaan yhteistä tulevaisuuden linjausta.
Seura tarjoaa kaikille jaostoaktiiveilleen ja johtokunnalle suunnatun SLU:n Päätä oikein koulutuksen Heiton talolla su 6.5. klo 12.00 alkaen!
Lahdessa pidettävissä painin SM-kilpailuissa painitaan parhaillaan mitali- ja sijoitusotteluita! Heiton Matti Kautto ja Jonne Jokela ovat molemmat raivanneet tiensä sarjojensa loppuotteluihin!
RSS ATOM