Ajankohtaista

Heiton salibandy-naisten, kautta aikain, ensimmäiset sarjapelit on nyt pelattu. Naisten III-divarin ensimmäinen turnaus kaudella 2008-2009 pelattiin su 5.10 Kempeleen Liikuntahallilla. Naisten salibandyura sai ruusuisen alun: 2 peliä, 2 VOITTOA.
Seuralehti Heiton Uutiset on jaossa 7. ja 8.10.2008. Lehti on luettavissa myös sähköisessä muodossa näiltä nettisivuilta!
Ensimmäinen lenkki takana. Osaanotto oli lupaavaa Jukolan jusseja oli mukana kahdeksan. Orvokki oli edustamassa venloja. Lenkit jatkuvat Virpiniemessä sunnuntai aamuisin klo 10.
Noin alle kouluikäisille lapsille vapaata toimintaa vanhempien valvonnassa ja vastuulla Jatulin liikuntasalissa sunnuntaisin klo 17.30-18.30.
Haukiputaan mestaruus-suunnistuksien kisanäyttämönä toimii Suokkosesta valmistunut upo uusi kartta. Tapahtuma järjestetään Oulurastien yhteydessä ja se on Heittolaisille ilmainen. Kisakeskuksena toimii Ukonkaivoksen teollisuuskiinteistöjen parkkipaikka. Lisä tietoa suunnistajien sivuilta.
Heiton nettisivuille saatiin lähes reaaliaikainen talonvarauskalenteri. Jos olet aikeissa varata taloa häihin, syntymäpäiviin tai muihin tilaisuuksiin, voit tarkistaa talon varaustilanteen varauskalenterista.
SYKSY 2008 (25.8.2008)
Pääosa toiminnasta alkaa syyskuun alussa mutta osa ryhmistä on jo aloittanut. Tarkemmat tiedot lasten ja nuorten ryhmistä sekä kilpaurheilusta löydät lajien kohdalta, aikuisten kunto- ja terveysliikunnan palkki on sivun ylävalikossa. Seuraesite valmistuu ja tulee jakoon tällä viikolla.
Heiton lajivalikoima kasvoi yhdellä aktiivisella, kun uutena lajina syyskuussa starttaa sulkapallo. Toimintaa on aikuisille ja perheille.
RSS ATOM