Paini

PAINIJAOSTO KERÄÄ RAHAA UUTTA PAINIMATTOA JA MUUTA TREENAUSKALUSTOA VARTEN! OSALLISTU KERÄYKSEEN JA EDISTÄ NUORTEN URHEILUMAHDOLLISUUKSIA! Voit myös ostaa mainostilaa painijaoston nettisivuilta; ota yhteyttä tiedotusvastaavaan. Tilinumero lahjoituksia varten: FI09 5740 7520 1243 21, viestikenttään teksti "mattokeräys". PAINIJAOSTO KIITTÄÄ PANOSTUKSESTASI!
 SEURAN UUDET ASUT OVAT NYT KOKEILTAVISSA PAINISALILLA! TILAUKSET HEITON SIVUJEN KAUTTA!


Palolantie 16
90630 Oulu
08-530 5005
MA - PE 9 - 17
http://www.inno-keittio.fi

 

Katso tarkemmin
http://www.putaanpulla.fi/putaan-pulla

 

 

 

 

 HOX! NALLUKKAPAININ,PAINIKOULUN JA KUNTOPAININ ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLE 2017 ON NYT AUKI! Myös aiemmin käyneet laittakaa aina uusi ilmoittautuminen uuden kauden alkaessa!
 Painijaosto hakee innokkaita aikuisia  painiharrastajia vastuutehtäviin jaoston eri tehtäviin! Halukkaat voivat ilmoittautua sihteerille miia.terava@luukku.com . Nyt on mahdollisuutesi vaikuttaa!

 

 Kesänalun painikuulumiset 5.7.2017

 

ste     Miesten ja naisten Pohjoismaiden mestaruuskisat painittii 10.6 Liettuan Panevezyssä. Heitosta mukana oli Juho Huttunen, joka paini viidenneksi sarjassa 65kg. Juho paini normaali sarjaansa ylempänä ja totesi kavereiden olleen isompia.

 Ka    Kansainvälisen Työväen Urheiluliiton CSIT-kilpailut painittiin Latvian Riikassa 13-18.6. Heitosta mukana oli Ukkolan veljekset Leevi ja Einari. Molemmat painivat pronssille henkilökohtaisessa kilpailussa häviten Iranilaisille. Suomi oli joukkuekilpailussa toinen heti Iranin perässä. Osallistujamaita oli seitsemän. Seuraavana päivänä painittiin rantapaini kilpailut, joissa Leevi sijoittui pronssille ja Einarin tie nousi pystyyn alkuerissä. Vesa Ojala hoiteli tyylikkäästi painijoukkueen  joukkueenjohtaja vakanssin.

         Finlandia Freestyle Cup painittiin Järvenpäässä 17.6. Heitosta mukana oli Juho Huttunen. Juho voitti kaksi ensimmäistä matsia, mutta joutui luovuttamaan loukkaantumisen vuoksi muut ottelut ja näin ollen Juhon sijoitus oli neljäs.

-          Heiton Juho Pahikainen lähti juhannuksen tienoilla Kadettien eli alle 17 vuotiaiden EM-kilpailuihin valmistavalle leirille Iraniin. Viikon leirin jälkeen oli vielä kilpailut, joissa Juho voitti kaksi matsia ja hävisi kaksi matsia. EM-kisat painitaan Sarajevossa 25-30.7

 Haukiputaan Heiton kevään 2017 painikuulumisia

 

Juho Pahikainen paini Kadettien (alle 17 v.) pohjoismaiden mestariksi Tanskan Koldingissa 27.-28.5. Juho oli sarjassaan 85 kg suvereeni mestari, voittaen kaikki matsinsa selkein lukemin. Juho osallistui samalla reissulla myös juniorien 84 kg sarjaan, jossa sijoittui neljänneksi. Heiton toinen edustaja Kimi Mustonen oli kivikovassa kadettien alle 50 kg sarjassa neljäs.

 

Koululiikuntaliiton Suomen mestaruuskilpailut painittin 13.-14.5. Lahdessa. Heitosta mukana oli 4 painijaa, jotka edustivat omia kuntiaan. Iin kuntaa edustanut Aino Veijola paini hienot kisat, sijoittuen kolmanneksi sarjassaan +13v. 57 kg. Markus Vittaniemi ja Miia Aunola painivaat pisteille omissa sarjoissaan ja Aapo Aunola oli seitsemäs.

 

Perinteinen Eero Tapio –turnaus painittiin tänä vuonna poikkeuksellisesti Virpiniemen Liikuntaopistolla 6.5. kilpailunjohtaja Kari Meriläisen komennossa. Kisoissa painittiin samalla myös TUL:n junioreiden ja miesten mestaruuksista. Mestaruuden arvoisesti Heitosta painivat Juho Pahikainen, Eemeli Nisula ja Klaus Haapalahti, hopeaa kaulaansa saivat Juho Huttunen ja Leevi Ukkola. Eero Tapio – turnauksessa sarjavoiton saavuttivat Kimi Mustonen, Aapo Aunola ja Eero Järvelä, hopealle painivat Miia Aunola, Janne Kangasluoma, Markus Vittaniemi ja Voitto Kärkkäinen. Pronssille sarjoissaan väänsivät Iiro Järvelä, Tuukka Peltola, Mikael Malmihuhta, Janna Pahikainen ja Aino Veijola sekä pistesijan saivat Rikhard Lindgren, Aleksi Patata, Eemeli Künnap ja Viljami Uusitalo. Kokonaispisteissä Heitto oli paras seura ja sai yhden kiinnityksen lisää Eero Tapion Bukarestin MM-pyttyyn.

 

Pohjois-Norjan Kirkkoniemessä painittiin perinteikäs Aprilstevnet painiturnaus 30.4. Hyvätasoisessa turnauksessa oli osallistujia Norjasta, Venäjältä, Valko-Venäjältä, Virosta ja Suomesta. Heitosta mukana oli neljä painijaa. Einari Ukkola, Juho Huttunen, Leevi Ukkola ja Eemeli Nisula joutuivat tunnustamaan loppuotteluissaan venäläisen tai valko-venäläisen painijan paremmakseen, joten kotiintuomisina oli pelkkää hopeaa. Huoltajina reissussa mukana olleet Juuso Ukkola ja Petteri Kukkola kertoilivat varsinkin Minskin joukkueen olleen kovan.

 

Kajaanin Juntan kansalliset kilpailut painittiin 29.4. Heitosta matkaan lähti 7 painijaa, joista hopealle ylsivät Markus Vittaniemi ja Mikael Malmihuhta. Pronssin kaulaan sai Eero Järvelä ja pistesijoille painivat Aapo Aunola, Iiro Järvelä, Miia Aunola ja Aino Veijola.

 

Rovaniemellä painittiin alta 17 vuotiaiden eli kadettien Suomen mestaruuksista 22.4. Heittoon tuli kilpailuista kaksi mitalia neljän painijan voimin. Sarjassa 85 kg ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen paini Juho Pahikainen, joka ei antanut vastustajilleen yhtään pistettä. Kimi Mustonen paini myös hienosti sarjassaan 50 kg. Kimi hävisi välierässä tiukasti 4-6 sarjavoittaja Tino Ojalalle ja siitä sisuuntuneena hoiteli pronssiottelun kotiin ylivoimaisella pistevoitolla. Voitto Kärkkäinen ja Markus Vittaniemi jäivät tällä kertaa pistesijojen ulkopuolelle.

 

Kauden päättäjäisiä vietettiin 1. kesäkuuta Isoniemen Leirikeskuksessa, jossa pujotettiin mitalit kaulaan reippaille nallepainijoille ja painikoululaisille. Kauden aikana hienoa työtä tehnyttä Isokosken Petrin johtamaa valmennustiimiä muistettiin myös.

 

Heiton painijoiden kevätkausi onkin tuloksellisesti ollut todella hyvä PM-kullan ja 8 SM-mitalin myötä. Heitto on lisäksi tällä hetkellä toisella sijalla painin Suomi-Cupin pisteissä. Muistakaa seurata myös Juho Pahikaisen menestystä kadettien EM-kisoissa heinäkuun lopussa,juttua aiheesta löytyi myös 28.6.2017 Kalevasta!

 

***********************************************************************************************************************

Ukkolat ottivat SM-mitalit

Heiton SM-mitaliputki sai jatkoa, kun Ukkolan veljekset Einari ja Leevi ottivat aikuisten kreikkalaisroomalaisen painin SM-kisoista mitalit viikonloppuna Lapualla. 

Einari paini 80kg-sarjassa voittoisasti välieriin ja aina finaaliin saakka, jossa Ilmajoen Kisailijoiden Vili Ropponen oli pisteillä vahvempi.  Leevi taisteli myös välieriin, mutta siellä tuli tappio KooVee:n Jussi-Pekka Niemistölle. Matka jatkui keräilyihin, joissa Helsingin Hakan Kasperi Lehtonen taipui Leeville tiukasti 2-1 pisteillä.  Tuloksena Einarille hopea ja Leeville pronssia.

Molemmille Heittolaisille nämä olivat ensimmäiset aikuisten kr SM-mitalit ja erittäin hyvät sellaiset.  Onnittelut nuorille miehille mahtavista saavutuksista !

Painin Suomi Cup tilannetta ei oltu vielä päivitetty viikonlopun jälkeen, mutta ennen kilpailua Einari oli johdossa ja Heitto seurana toisena. Kilpailun jälkeen aiemmin toisena ollut Vili R menee nyt hiukan Einarin ohi muttei paljoa. Leevin sijoitus oli aiemmin 11.  Molempien sijoitukset pitänevät Heiton edelleen kakkosena.

http://www.painiliitto.net/toiminta/suomi-cup

***********************************************************************************

 

HEITON JUHOILLE SM HOPEAT

Haukiputaan Heiton Juho Huttunen 61kg ja Juho Pahikainen 86kg painivat hopeasijoille 26.3. Järvenpäässä aikuisten Suomen mestaruus vapaapainikilpailuissa. Nuorelle Pahikaiselle tämä oli ensimmäinen aikuisten arvokisamitali ja Huttuselle tämä oli jo kolmas hopea.

Molempien paini oli monipuolista ja ennakkoluulotonta ja yhdet tappiot tiesivät ykkössijan menetyksen. Saavutukset ovat kuitenkin mahtavat.  Vapaapainiseuramestaruusvaltikka meni Helsingin Painimiesten isolle joukkueelle, Heitto oli seurana kuudes 19 seuran joukosta.

Onnittelut pojille ja valmentaja-Matille hyvästä kisareissusta !

 

 

HUOM !  KÄYKÄÄ KATSOMASSA AIVAN HUIPPUKUVIA allaolevasta linkistä. Löytyy JäVo:n etusivulta

KISAKUVIA SM_VAPAAPAINI_26.3 kahdelta eri kuvaajalta.

http://www.javo.fi/

***********************************************************************************