Paini

 TAAS ON AIKA ILMOITTAUTUA KEVÄÄN TUNNEILLE,KOSKEE MYÖS AIEMMIN KÄYNEITÄ!


Palolantie 16
90630 Oulu
08-530 5005
MA - PE 9 - 17
http://www.inno-keittio.fi

 

Katso tarkemmin
http://www.putaanpulla.fi/putaan-pulla

 

 

 Painijaosto hakee innokkaita aikuisia  painiharrastajia vastuutehtäviin jaoston eri tehtäviin! Halukkaat voivat ilmoittautua sihteerille miia.terava@luukku.com . Nyt on mahdollisuutesi vaikuttaa!

 

Pertsan painit Sodankylässä 11.11.2017

 

Olympiavoittaja Pertti Ukkolan nimikkopainit järjestettiin Sodankylässä 11.11. Osallistujia oli Suomesta, Norjasta ja Venäjältä. Heitosta Mukana oli seitsemän painijaa. Sarjavoittajiksi painivat Ukkolan veljekset Einari ja Leevi sekä Mikael Malmihuhta. Hopealle paini Juho Pahikainen. Pronssille sijoittui Markus Vittaniemi ja pistesijoille Eemeli Nisula sekä Klaus Haapalahti. Huoltajina kisoissa toimineet Petri Isokoski ja Juuso Ukkola kehuivat kisoja hyviksi ja olivat tyytyväisiä, koska kaikki painijat saivat useita matseja.

 

 Syksyn tuloksia syys- ja lokakuulta 29.10.2017

 

-         

-         28.10 Ruotsin Bodenissa painittiin kansainväliset kilpailut. Heitosta panimassa oli Mikael Malmihuhta, joka sijoittui sarjassaan kolmanneksi.

 

-          Koululiikuntaliiton SM-kilpailut vapaapainissa painittiin Vaasassa 21-22.10 Heitosta mukana oli kolme painijaa. Juho Pahikainen voitti sarjansa ja Markus Vittaniemi oli neljäs sarjassaan. Pojat edustivat Oulua. Aino Veijola paini hienosti hopealle sarjassaan. Aino edusti II:n kuntaa

-          Olles Minnesträff painittiin Haaparannalla 14.10. Osallistujia oli Ruotsista, Suomesta, Norjasta ja Venäjältä. Heitosta mukana oli kahdeksan painijaa. Sarjavoittajiksi painivat loukkaantumisen jälkeen molskille palannut Petteri Kukkola ja Juho Pahikainen. Toiseksi sarjoissaan painivat Einari Ukkola ja Eero Järvelä. Pronssille sijoittuivat Iiro Järvelä ja Markus Vittaniemi. Neljänneksi tulivat Aino Veijola ja Mikael Malmihuhta.

-          OP-turnaus Ilmajoella 30.9. Heitosta mukana oli Markus Vittaniemi, joka sijoittui neljänneksi sarjassaan.

 

-       Heiton Kimi Mustonen oli Turun joukkueen vahvistuksena kansainvälisessä 9 joukkueen nuorisoturnauksessa Helsingin Ruskeasuolla 30.9-1.10. Joukkueita oli Tanskasta, Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Kimi sai kaikkiaan kahdeksan matsia, joista voitti kuusi ja hävisi kaksi. Lopputuloksissa Kimi oli hienosti toinen sarjassaan.

 

 Kesänalun painikuulumiset 5.7.2017

 

ste     Miesten ja naisten Pohjoismaiden mestaruuskisat painittii 10.6 Liettuan Panevezyssä. Heitosta mukana oli Juho Huttunen, joka paini viidenneksi sarjassa 65kg. Juho paini normaali sarjaansa ylempänä ja totesi kavereiden olleen isompia.

 Ka    Kansainvälisen Työväen Urheiluliiton CSIT-kilpailut painittiin Latvian Riikassa 13-18.6. Heitosta mukana oli Ukkolan veljekset Leevi ja Einari. Molemmat painivat pronssille henkilökohtaisessa kilpailussa häviten Iranilaisille. Suomi oli joukkuekilpailussa toinen heti Iranin perässä. Osallistujamaita oli seitsemän. Seuraavana päivänä painittiin rantapaini kilpailut, joissa Leevi sijoittui pronssille ja Einarin tie nousi pystyyn alkuerissä. Vesa Ojala hoiteli tyylikkäästi painijoukkueen  joukkueenjohtaja vakanssin.

         Finlandia Freestyle Cup painittiin Järvenpäässä 17.6. Heitosta mukana oli Juho Huttunen. Juho voitti kaksi ensimmäistä matsia, mutta joutui luovuttamaan loukkaantumisen vuoksi muut ottelut ja näin ollen Juhon sijoitus oli neljäs.

-          Heiton Juho Pahikainen lähti juhannuksen tienoilla Kadettien eli alle 17 vuotiaiden EM-kilpailuihin valmistavalle leirille Iraniin. Viikon leirin jälkeen oli vielä kilpailut, joissa Juho voitti kaksi matsia ja hävisi kaksi matsia. EM-kisat painitaan Sarajevossa 25-30.7

 Haukiputaan Heiton kevään 2017 painikuulumisia

 

Juho Pahikainen paini Kadettien (alle 17 v.) pohjoismaiden mestariksi Tanskan Koldingissa 27.-28.5. Juho oli sarjassaan 85 kg suvereeni mestari, voittaen kaikki matsinsa selkein lukemin. Juho osallistui samalla reissulla myös juniorien 84 kg sarjaan, jossa sijoittui neljänneksi. Heiton toinen edustaja Kimi Mustonen oli kivikovassa kadettien alle 50 kg sarjassa neljäs.

 

Koululiikuntaliiton Suomen mestaruuskilpailut painittin 13.-14.5. Lahdessa. Heitosta mukana oli 4 painijaa, jotka edustivat omia kuntiaan. Iin kuntaa edustanut Aino Veijola paini hienot kisat, sijoittuen kolmanneksi sarjassaan +13v. 57 kg. Markus Vittaniemi ja Miia Aunola painivaat pisteille omissa sarjoissaan ja Aapo Aunola oli seitsemäs.

 

Perinteinen Eero Tapio –turnaus painittiin tänä vuonna poikkeuksellisesti Virpiniemen Liikuntaopistolla 6.5. kilpailunjohtaja Kari Meriläisen komennossa. Kisoissa painittiin samalla myös TUL:n junioreiden ja miesten mestaruuksista. Mestaruuden arvoisesti Heitosta painivat Juho Pahikainen, Eemeli Nisula ja Klaus Haapalahti, hopeaa kaulaansa saivat Juho Huttunen ja Leevi Ukkola. Eero Tapio – turnauksessa sarjavoiton saavuttivat Kimi Mustonen, Aapo Aunola ja Eero Järvelä, hopealle painivat Miia Aunola, Janne Kangasluoma, Markus Vittaniemi ja Voitto Kärkkäinen. Pronssille sarjoissaan väänsivät Iiro Järvelä, Tuukka Peltola, Mikael Malmihuhta, Janna Pahikainen ja Aino Veijola sekä pistesijan saivat Rikhard Lindgren, Aleksi Patata, Eemeli Künnap ja Viljami Uusitalo. Kokonaispisteissä Heitto oli paras seura ja sai yhden kiinnityksen lisää Eero Tapion Bukarestin MM-pyttyyn.

 

Pohjois-Norjan Kirkkoniemessä painittiin perinteikäs Aprilstevnet painiturnaus 30.4. Hyvätasoisessa turnauksessa oli osallistujia Norjasta, Venäjältä, Valko-Venäjältä, Virosta ja Suomesta. Heitosta mukana oli neljä painijaa. Einari Ukkola, Juho Huttunen, Leevi Ukkola ja Eemeli Nisula joutuivat tunnustamaan loppuotteluissaan venäläisen tai valko-venäläisen painijan paremmakseen, joten kotiintuomisina oli pelkkää hopeaa. Huoltajina reissussa mukana olleet Juuso Ukkola ja Petteri Kukkola kertoilivat varsinkin Minskin joukkueen olleen kovan.

 

Kajaanin Juntan kansalliset kilpailut painittiin 29.4. Heitosta matkaan lähti 7 painijaa, joista hopealle ylsivät Markus Vittaniemi ja Mikael Malmihuhta. Pronssin kaulaan sai Eero Järvelä ja pistesijoille painivat Aapo Aunola, Iiro Järvelä, Miia Aunola ja Aino Veijola.

 

Rovaniemellä painittiin alta 17 vuotiaiden eli kadettien Suomen mestaruuksista 22.4. Heittoon tuli kilpailuista kaksi mitalia neljän painijan voimin. Sarjassa 85 kg ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen paini Juho Pahikainen, joka ei antanut vastustajilleen yhtään pistettä. Kimi Mustonen paini myös hienosti sarjassaan 50 kg. Kimi hävisi välierässä tiukasti 4-6 sarjavoittaja Tino Ojalalle ja siitä sisuuntuneena hoiteli pronssiottelun kotiin ylivoimaisella pistevoitolla. Voitto Kärkkäinen ja Markus Vittaniemi jäivät tällä kertaa pistesijojen ulkopuolelle.

 

Kauden päättäjäisiä vietettiin 1. kesäkuuta Isoniemen Leirikeskuksessa, jossa pujotettiin mitalit kaulaan reippaille nallepainijoille ja painikoululaisille. Kauden aikana hienoa työtä tehnyttä Isokosken Petrin johtamaa valmennustiimiä muistettiin myös.

 

Heiton painijoiden kevätkausi onkin tuloksellisesti ollut todella hyvä PM-kullan ja 8 SM-mitalin myötä. Heitto on lisäksi tällä hetkellä toisella sijalla painin Suomi-Cupin pisteissä. Muistakaa seurata myös Juho Pahikaisen menestystä kadettien EM-kisoissa heinäkuun lopussa,juttua aiheesta löytyi myös 28.6.2017 Kalevasta!

 

***********************************************************************************************************************