Paini

 Nallepainin,nassikkapainin ja painikoulun ilmoittautumiset on nyt avattu! Varatkaa omat paikkanne!


Palolantie 16
90630 Oulu
08-530 5005
MA - PE 9 - 17
http://www.inno-keittio.fi

 

Katso tarkemmin
http://www.putaanpulla.fi/putaan-pulla

 

 

 Painijaosto hakee innokkaita aikuisia  painiharrastajia vastuutehtäviin jaoston eri tehtäviin! Halukkaat voivat ilmoittautua sihteerille miia.terava@luukku.com . Nyt on mahdollisuutesi vaikuttaa!

 

KEVÄÄN 2018 PAINITULOKSIA

 

 

Pahikainen ja Mustonen painivat SM mitaleille

  • Sodankylässä painittiin miesten kreikkalaisroomalaisen painin SM kisat 31.3. Juho Pahikainen paini hienosti hopealle sarjassa 87kg. Juho hoiteli alkukierroksien ottelut helposti. Loppuottelussa vastaan tuli Nurmon arvokisamitalisti Rami Hietaniemi, joka oli vielä liian kova kaski kannossa. Matsi päättyi 5-2 Hietaniemelle. Tosi hyvät kisat Juholta ja samalla ensimmäinen Miesten SM mitali. Ukkolan veljesten Leevin ja Einarin kisat olivat mollivoittoiset eikä kumpikaan selvinnyt mitaliotteluihin.

  • Kuusankoskella painittiin alle 17 vuotiaiden kreikkalaisroomalaisen painin SM kilpailut 27.3. Kimi Mustonen paini pronssille sarjassa 58kg. Kimi selvitti ensimmäiset matsit ongelmitta. Välierässä vastaan tuli Lahden Miko Elkala, jolle Kimi hävisi niukasti 9-8. Pronssiottelun Kimi hoiteli ylivoimaisella pistevoitolla. Markus Vittaniemi paini myös hienosti ja sijoittui kuudenneksi sarjassaan.

  • Barentsinalueen joukkuemestaruuskilpailut painittiin Ruotsin Luulajassa 17.3. Heitosta mukana oli Einari Ukkola sarjassa 82kg. Einari voitti Venäjän ja Ruotsin vastustajat. Norjalla ei ollut tähän sarjaan painijaa.

  • Samana päivänä painittiin Raahessa harjoituskisat eli painijaiset. Heitosta mukana oli neljä painijaa. Rikhard Lindgren ja Iida Isokoski voittivat sarjansa. Eeli Ojala oli hopealla ja Roope Isokoski oli pronssilla.

  • Vaajakoskella 3.3 painittiin OP-turnaus, joka oli samalla Suomi Cupin osakilpailu. Kimi Mustonen oli toinen sarjassaan. Aino Veijola ja Einari Ukkola olivat kolmansia sarjassaan.

  • Ilmajoella painittiin Myhi-turnaus 24.2. Heiton Markus Vittaniemi oli kuudes sarjassaan.

 

Pertsan painit Sodankylässä 11.11.2017

 

Olympiavoittaja Pertti Ukkolan nimikkopainit järjestettiin Sodankylässä 11.11. Osallistujia oli Suomesta, Norjasta ja Venäjältä. Heitosta Mukana oli seitsemän painijaa. Sarjavoittajiksi painivat Ukkolan veljekset Einari ja Leevi sekä Mikael Malmihuhta. Hopealle paini Juho Pahikainen. Pronssille sijoittui Markus Vittaniemi ja pistesijoille Eemeli Nisula sekä Klaus Haapalahti. Huoltajina kisoissa toimineet Petri Isokoski ja Juuso Ukkola kehuivat kisoja hyviksi ja olivat tyytyväisiä, koska kaikki painijat saivat useita matseja.