Junioreiden triathlonleiri Virpiniemessä 29.6.2017

26.6.2017

Tervetuloa Haukiputaan Heiton triathlonjaoston ja Suomen Triathlonliiton järjestämälle triathlonleirille lauantaina 29.6.2017!

 

Leirille kutsutaan kaikki triathlonista kiinnostuneet 7-19-vuotiaat. Aikaisempaa lajikokemusta triathlonista ei tarvita, mutta omat varusteet tulee olla.

Leirinohjelman alustava aikataulu:

Aloitus klo 10.00

Harjoitus

Ruokailu klo 13.00 Meriniemen kisakeskuksessa

Harjoitus, kokoontuminen klo 13.45 vaihtoalueella

Välipala klo 16.30 Meriniemen kisakeskuksessa

Leirin lopettajaiset

Kokoontuminen lauantaiaamuna klo 10.00 Meriniemen kisakeskuksessa (rantahuvila), Hedmanssonintie 10, 90810 Kiviniemi. Leiri päättyy klo 18.00.

Leiri on leiriohjelman ja ohjelmassa mainittujen ruokailujen osalta osallistujille ilmainen. Mahdolliset yöpymiset, muut ruokailut ym. ovat omakustanteiset. Lisäksi omia välipaloja kannattaa varata mukaan.  Vanhemmat, valmentajat ja huoltajat ovat tervetulleita mukaan seuraamaan leiriä. Huomioithan että täysikäisillä osallistujalla on oltava voimassaoleva vakuutus, Triathlonliitto on vakuuttanut vain alaikäiset osallistujat.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: viimeistään keskiviikkona 26.7.2017 Tanja Ylisirniölle, tanja.ylisirnio@haukiputaanheitto.fi

Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: Osallistujan nimi, syntymävuosi ja seura (mikäli edustaa), mahdolliset ruoka-aineallergiat ym., sairaudet tai muut leirillä huomioitavat seikat. Lisäksi: huoltajan nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Tervetuloa leirille!